SMS DE PAȘTE, MESAJE DE PAȘTE, URĂRI DE PAȘTE pe care să le trimiteți celor apropiați

SMS DE PAȘTE, MESAJE DE PAȘTE, URĂRI DE PAȘTE pe care să le trimiteți celor apropiați
Publicat: 19/04/2014, 08:40
Actualizat: 29/07/2014, 17:38

Iată mai jos o listă cuSMS DE PAȘTE, MESAJE DE PAȘTE, URĂRI DE PAȘTE:

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Pentru unii, Paștele e un moment de întregire a familiei, în care își doresc pace și bucurie. Pentru alții, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de școală. Pentru mine e pur și simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi.Paște fericit!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire.Paște fericit!

Un iepuraș cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roșu, care să vă umple coșul. Hristos a înviat!

SMS DE PAȘTE, MESAJE DE PAȘTE, URĂRI DE PAȘTEPoti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunța niciodată la bunătățile mesei de Paște!

Sper să nu te ocolească iepurașul nici anul acesta, deși știu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu bunătate și căldură în suflet. Hristos a înviat!

Lumina și căldura Paștelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credința și iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Paște Fericit!

Anul acesta iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să-ți dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îți doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniștea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viața si sa va aducă renașterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate și căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Iepurașul mustăcios, e de Paște norocos. Nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroșit, cozonacul, mielul fript și un Paște fericit!

Sper să nu te ocolească iepurașul nici anul acesta, deși știu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Anul acesta iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să-ți dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

In noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiște în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste sa îți umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

SMS DE PAȘTE, MESAJE DE PAȘTE, URĂRI DE PAȘTEOul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.

De INVIEREA LUI HRISTOS sa ne bucuram cu totii!!!!

Lumina Sfanta a INVIERII LUI sa va lumineze viata, PACEA SFANTA sa va patrunda-n case si-n suflete, lacrima LUI sa va spele necazurile! HRISTOS a-nviat!

16 iepurasi. 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit: UN NOU PASTE FERICIT!

Sarbatori senine si pace in suflet!!

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost „CRUCEA”, scopul SAU a fost „DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Fie ca bucuria INVIERII DOMNULUI sa va aduca in suflet LINISTE si PACE si FERICIREA de a petrece aceste clipe magice cu ceo dragi.HRISTOS A INVIAT !

Mesaje de Paste: Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Mesaje de Paste: Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paște Fericit!

Mesaje de Paste: Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de caldură cum numai tu știi să fii!

De Paște te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimțire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câștigi dacă iepurașul mă va umple de generozitate și compasiune! Ce zici? Te bagi?

SMS DE PAȘTE, MESAJE DE PAȘTE, URĂRI DE PAȘTEAzi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu bunătate și căldură în suflet. Hristos a înviat!

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăție sufletească și bunăstare într-un ou înroșit de iubire și într-un cozonac delicios precum voia bună.

Cu lumânări aprinse și sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Paște, mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate. Paște fericit!

In noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .

MESAJE DE PASTE 2014.Lumina și căldura Paștelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credința și iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

MESAJE DE PASTE 2014.Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viața mai frumoasă, casa mai bogată și masa înbelșugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură și iubire în suflet.

MESAJE DE PASTE 2014.Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă și mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele și în inimile noastre. Paște Fericit!

MESAJE DE PASTE 2014.Iepurașul mustăcios e de Paște norocos, nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroșit, cozonac, mielul fript și un Paște Fericit!

Fie ca de Inviere sa primesti lumina sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet! Paste Fericit !

Un ingeras din cer coboara, se roaga-n taina, apoi zboara. De acolo de sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat !

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață