Steaua – Dinamo, LIVE. Steaua a remizat cu Dinamo, scor 0-0, în derbiul etapei a V-a a Ligii I

Steaua - Dinamo, LIVE. Steaua a remizat cu Dinamo, scor 0-0, în derbiul etapei a V-a a Ligii I
Publicat: 09/08/2015, 23:12
Actualizat: 16/01/2020, 20:53

Steaua – Dinamo, LIVE.Steaua București: Cojocaru – Alcenat (Tahar ’87), Varela, Toșca, Guilherme – Muniru, Breeveld (Tudorie ’62) – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu (Mihalcea ’82) – Tade. Director sportiv: Mirel Rădoi.

Dinamo București: Cerniauskas – Feussi (Nedelcearu ’46), A. Marc, Mevlja, Fai – Vojnovici, Filip – C. Matei (Șerban ’69), D. Rotariu (P. Petre ’64), Lazăr – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonașe galbene: Hamroun ’43 / Fai ’32, Vojnovici ’70, Cerniauskas ’90+2.

Arbitri: Ovidiu Hațegan (central) – Vasile Marinescu, Adrian Radu Ghinguleac (asistenți) – Dragoș Istrate (rezervă).

Observatori: Adrian Vidan, Mircea Călin.

La partida de pe Arena Națională au asistat aproximativ 28.000 de spectatori, dintre care 8.000 de fani dinamoviști.

În minutul 51, executarea unei lovituri libere a echipei Dinamo a fost întârziată cu două minute, după ce o petardă a galeriei dinamoviste a fost aruncată la aproximativ un metru de centralul Ovidiu Hațegan și jucătorii steliști Adrian Popa și Sulley Muniru. La câteva minute după acest incident, din sectorul rezervat suporterilor steliști a fost aruncată o petardă la aproximativ doi metri de portarul dinamovist Vitautas Cerniauskas. În urma acestor incidente, organizatorii i-au avertizat la stația de amplificare pe spectatorii prezenți să nu mai arunce materiale pirotehnice în teren, deoarece există riscul întreruperii partidei.

Din sectorul rezervat galeriei dinamoviste a fost aruncat un scaun, iar suporterii au aprins mai multe făclii care au produs un mic incendiu în peluză, dar care a fost stins de pompieri, transmite MEDIAFAX.

Steaua – Dinamo, LIVE. Echipele de start: Steaua: Cojocaru – Alcenat, Varela, Toșca, Guilherme – Breeveld, Muniru – Popa, Hamroun, Chipciu – Tade. Director sportiv: Mirel Rădoi.

Dinamo: Cerniauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, Fai – Vojnovici, Filip – C. Matei, D. Rotariu, Lazăr – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua – Dinamo, LIVE. Partida care se va juca pe Arena Națională va debuta la ora 21.00, aceasta fiind prima confruntare din acest sezon de Liga 1 a celor două mari echipe rivale.

Pe intervalul meciului Steaua – Dinamo, care debutează la ora 21.00, Pro TV a programat două filme artistice.

Steaua – Dinamo, LIVE. Rădoi: Dinamoviștii sunt imprevizibili

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că nu există o favorită clară în derbiul cu Dinamo, precizând că jucătorii formației conduse de Mircea Rednic sunt imprevizibili.

„Urmează un meci important. Din punctul nostru de vedere nu cred că există o favorită clară. Orice se poate întâmpla într-un meci derbi între două echipe rivale. Derbiul nu poate porni cu o favorită clară, tot timpul va fi un meci echilibrat. I-am urmărit pe adversari, sunt jucători tineri, poate nu au experiență, dar sunt imprevizibili. Oricând pot face surprize. iar în spatele lor va fi o galerie numeroasă. Știm ce avem de făcut, trebuie să marcăm mai multe goluri decât vom primi, asta dacă va fi cazul să primim”, a spus Rădoi.

Tehnicianul va încerca să le explice jucătorilor străini din lot ce înseamnă un derbi cu Dinamo. „Din postura de antrenor este primul derbi pentru mine, dar eu știu încărcătura acestui meci și o să le explic și băieților. Trebuie să înțeleagă și străinii ce înseamnă un derbi, miza acestui meci. Sper ca la sfârșitul celor 90 de minute Steaua să iasă învingătoare”, a afirmat el.

Rădoi a explicat că jucătorii săi trebuie să treacă repede peste dezamăgirea provocată de înfrângerea cu Partiza Belgrad și să dea totul în Liga I pentru ca la anul să aibă din nou șansa să joace în Liga Campionilor. „În acest moment starea de spirit e bună. E normal să nu fie foarte bună pentru că venim după această mică dezamăgire, ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor. Dar ei trebuie să înțeleagă faptul că sunt fotbaliști și timpul e scrut între meciuri. Iar ca să aibă anul viitor a doua șansă în Liga Campionilor trebuie să câștigăm din nou campionatul. Important este să câștigăm partida de dumincă pentru a privi cu alt entuziasm următoarele meciuri și drumul spre grupele Ligii Europa”, a adăugat Rădoi.

Mijlocașul Nicolae Stanciu este singurul jucător al echipei Steaua care nu este apt pentru partida de duminică. „Pe Nicușor Stanciu nu ne vom putea baza duminică, nu vrem să riscăm nici măcar 1 la sută”, a explicat Mirel Rădoi.

Steaua – Dinamo, LIVE. Gheorghe: Sperăm ca mâine să arătăm ce înseamnă Dinamo

Directorul general al FC Dinamo, Dinu Gheorghe, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă, că speră ca jucătorii pregătiți de Mircea Rednic să îi facă o bucurie la meciul cu Steaua, din etapa a V-a a Ligii I, și a menționat că echipa trebuie să arate ce poate.

„Pentru club e primul examen al acestei echipe. Poate că am încheiat acum perioada de pregătire și trebuie să arătăm cine suntem. La Dinamo e o altă filosofie la nivelul pregătirii. S-au schimbat multe lucruri, pentru mine personal e război și sper ca băieții să ne facă o bucurie. Ne convine că Steaua e mereu favorită, nu e nicio problemă, le vom arăta că favoriți sunt cei care se bucură după joc. Dacă ne uităm la clasament, niciuna nu e favorită, dacă ne uităm însă la ultima perioadă, Steaua nu a pierdut meciurile cu noi și poate fi considerată favorită. Sperăm ca mâine să arătăm ce înseamnă Dinamo, deși pentru noi e un joc de campionat, nu e pe viață și pe moarte. Ar trebui să continuăm parcursul ăsta, dar mai e mult de jucat”, a spus Dinu Gheorghe.

Referitor la eventuale prime speciale pentru partida cu Steaua, Dinu Gheorghe a precizat că nu există astfel de bonusuri: „Ei au contracte, nu e ceva special, dar vom vorbi și cu domnul Negoiță și ne vom consulta”.

Dinu Gheorghe a mai spus că speră ca luni camerunezul Marcel Essombe să semneze contractul luni. „Essombe este venit, facem testele necesare și sperăm ca luni să semnăm actele. Mircea Rednic a spus că mai vine un mijlocaș, sperăm ca și el să vină săptămâna viitoare și să semneze. Încercăm să ne completăm lotul. Ne interesează și jucători români, dar… Până și Steaua, care era axată pe jucători români, acum a transferat doar străini”, a adăugat el.

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că elevii săi sunt pregătiți pentru meciul cu Steaua, contând pentru etapa a V-a a Ligii I, și sunt motivați, el menținând însă că jocul va fi foarte dificil.

„Avem trei probleme medicale, una pe care nu o putem rezolva până la meciul de mâine, Starokin are o problemă la genunchi, și nu face parte din lot, iar Filip și Gavrilă au fost menajați. În rest toată lumea e pregătită, vom ieși și la un film, băieții sunt motivați. Am avut o întâlnire și cu o parte a galeriei, o discuție amicală pozitivă, dar nu cred că mai era nevoie, pentru că jucătorii știu ce înseamnă un meci cu Steaua. Ne așteaptă un meci foarte greu, îl consider cel mai important de până acum, și pentru mine, trebuie să-mi dau seama la ce nivel suntem. Am făcut o analiză serioasă a Stelei, au jucători foarte buni, joacă acasă și cred că sunt și motivați după înfrângerea cu Partizan. Știu că au trecut patru ani de când nu am mai câștigat împotriva lor și suntem pregătiți de asta. Au înțeles și jucătorii străini ce meci e ăsta, pentru că se tot vorbește de el de două săptămâni”, a spus Rednic.

Steaua – Dinamo, LIVE. Echipa de arbitrii

Arbitrul Ovidiu Hațegan va conduce la centru meciul Steaua – Dinamo, programat duminică, la ora 21.00, pe Arena Națională, în etapa a V-a a Ligii I, informează frf-cca.ro.

Hațegan va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Adrian Radu Ghinguleac.

Arbitru de rezervă va fi Dragoș Istrate, iar observatori Adrian Vidan și Mircea Călin.

Steaua – Dinamo, LIVE. Accesul pe stadion se face de la ora 18:00

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor la meciul Steaua – Dinamo, programat duminică, la ora 21:00, pe Arena Națională, în etapa a V-a a Ligii I, se arată într-un comunicat remis agenției Mediafax.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18:00.

Suporterii echipei Steaua vor avea acces prin intrările situate pe Bulevardul Basarabia și strada Maior Coravu, iar intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin va fi rezervată doar fanilor dinamoviști.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun