STEAUA – PETROLUL 0-1 în Liga I. Înfrângere pentru campioană cu Gigi Becali în lojă

STEAUA - PETROLUL 0-1 în Liga I. Înfrângere pentru campioană cu Gigi Becali în lojă
Publicat: 09/04/2015, 23:30

Golul a fost înscris de Nepomuceno, cu un șut de la opt metri, pe lângă Arlauskis, după o pasă de 40 de metri de la Kronaveter.

Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaș, Varela, Toșca – Bourceanu (Neagu ’64), Filip – Popa, Iancu (Guilherme ’86), Stanciu – Țucudean. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu – De Lucas – Vasilache (Nepomuceno ’61), Marinescu (Kronaveter ’82), Satli, Pastorini – Tamuz (Tchite ’73). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonașe galbene: Satli ’50, Pecanha ’87

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Mircea Orbuleț. Adrian Cojocaru și Dragoș Istrate au fost asistenți suplimentari, iar Bogdan Velicu rezevă.

Observatorii partidei au fost Eduard Dumitrescu și Ion Craiu.

La partida de pe Arena Națională au asistat 5.020 spectatori, între care și 20 de fani ai echipei Petrolul.

La meci a fost prezent și Gigi Becali, eliberat condiționat săptămâna trecută din Penitenciarul Poarta Albă.

STEAUA – PETROLUL LIVE.Jucătorii echipei FC Petrolul Teixeira, Geraldo și Astafei au primit cartonașe galbene în meciul cu Pandurii Târgu Jiu și au devenit indisponibili pentru partida cu Steaua, programată, joi, în etapa a XXV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX,

„Teixeira, Geraldo și Astafei sunt suspendați pentru meciul de joi din cauza suspendărilor. Cred că în cazul lui Teixeira cartonașul primit putea fi evitat. Însă nu trebuie să uităm nici lucrurile bune pe care le-a făcut și pe care cred că le va mai face”, a declarat antrenorul Mircea Rednic, după înfrângerea suferită, luni, de echipa sa, scor 0-1.

Rednic a afirmat că, deși rezultatul îl deranjează, nu are ce să le reproșeze fotbaliștilor săi, care au dominat meciul de la Ploiești. „Rezultatul mă deranjează. În afară de faza golului, la care am fost surprinși ca o echipă de copii, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Am dominat jocul, am avut multe ocazii, dacă e să comparăm cu jocurile contra Iașului sau Craiovei. De remarcat, îl remarc pe Filip, dacă nu era el era un rezultat de demisie. Oricum, încă suntem în obiectiv”, a spus tehnicianul.

El a precizat că, în ciuda problemelor financiare de la echipă, care îi afectează pe jucători, nu are de gând să demisioneze. „În iarnă nu-mi imaginam că se poate întâmpla așa ceva. Am venit aici să ajut, le-am transmis jucătorilor că nu pot fi luat de fraier. Eu o să plec ultimul de la Petrolul. Rezist pentru că îmi pare rău de ce se întâmplă la clubul ăsta. Jucătorii trebuie să fie profesioniști, să respecte clubul și suporterii. N-are importanță insolvența, ei trebui să-și facă datoria pentru clubul de unde au câștigat. E drept, nici lor nu le e ușor, au avut un contract care nu se va respecta. Dacă n-ar fi fost insolvența cred că jocul echipei ar fi fost altfel. Trebuie să vorbească cu cei din conducere, jucătorii au o nesiguranță, nu este stabilitate și asta se simte. Cei care nu vor să joace se vor elimina. Vor avea șanse și Gallegos, și Chiriță, și alții. La finalul partidei, jucătorii și-au cerut scuze spectatorilor, îmi cer scuze și eu, pentru că eu răspund de rezultate”, a mai declarat Rednic.

Echipa Petrolul Ploiești a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), de formația Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Momcilovici, în minutul 14.

STEAUA – PETROLUL LIVE.Peste 600 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor la meciul Steaua – Petrolul Ploiești, programat joi, de la ora 21.30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

Conform unui comunicat de presă al Jandarmeriei, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 pe bază de bilete și invitații. Accesul suporterilor echipei Petrolul Ploiești se va face doar prin intrarea situată pe Bulevardul Pierre de Coubertin, intrările din Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei Steaua.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei le recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, astfel că spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, precum și accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

STEAUA – PETROLUL LIVE.Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul Steaua – Petrolul Ploiești, care va avea loc, joi, de la ora 21.30, în etapa a XXV-a a Ligii I, informează frf-cca.ro.

Radu Petrescu va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Mircea Orbuleț, în timp ce Adrian Cojocaru și Dragoș Istrate vor fi asistenți suplimentari, iar Bogdan Velicu va fi rezevă.

Observatorii partidei de la București au fost desemnați Eduard Dumitrescu și Ion Craiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Pensii aproape duble după recalculare! Ce români vor trece de la 2.100 de lei la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult