STEAUA – RIO AVE 2-1. Raul Rusescu, două goluri în cel mai bun meci al lui de la revenirea în Ghencea

STEAUA - RIO AVE 2-1. Raul Rusescu, două goluri în cel mai bun meci al lui de la revenirea în Ghencea
Publicat: 23/10/2014, 21:54

min 48. Del Valle înscrie și el un gol foarte frumos după ce trimite mingea în vinclul porții lui Arlauskis și reduce din diferență

min 45. Un nou gol fabulos marcat de Raul Rusescu care a reușit în această seară să-și recâștige locul pierdut din sufletul suporterilor steliști

min 17. GOOOOOOOL Steaua: Raul Rusescu înscrie primul gol al acestui meci cu o superbă lovitură de cap din mijlocul careului

UPDATE Echipele de start la meciul Steaua București – Rio Ave

Steaua București: Arlauskis – Râpă, Papp, Szukala, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Ad. Popa, Rusescu, Tănase – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Rio Ave: Cassio – Nuno Lopes, Marcelo, Gouano, Tiago Pinto – Wakaso, Diego Lopes, Tarantini – Ukra, Esmael Goncalves, Del Valle. Antrenor: Pedro Martins.

STEAUA RIO AVE este cel de-al treilea meci din grupele EUROPA LEAGUE pentru STEAUA și RIO AVE. STEAUA vine după victoria cu Aalborg, 6-0, și înfrângerea cu Dinamo Kiev, 1-3, în timp ce RIO AVE vine după înfrângerile cu Dinamo Kiev, 0-3, și Aalborg, 0-1. În celălalt meci al grupei, se întâlnesc Aalborg și Dinamo Kiev.

La Omnibet, STEAUA este văzută drept favorită certă să câștige meciul, având cota de 1,55. RIO AVE are o cotă la victorie de 6,50, în timp ce egalul este cotat la 3,75.

STEAUA RIO AVE. MeciulSteaua- Rio Ave va fi arbitrat de galezul Simon Lee Evans

Meciul dintre echipeleSteauași Rio Ave, programat joi, la ora 20.00, pe Arena Națională, în etapa a treia a grupei J a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă galeză, cu Simon Lee Evans la centru, informeazăsteauafc.com.

Arbitri asistenți vor fi Philip Thomas și Edward King, adiționali John Bryn Roberts și Mark Steven Whitby, iar rezervă Nick Pratt.

Delegat UEFA pentru acest meci a fost desemnat finlandezul Teuvo Holopainen, iar arbitrii vor fi supervizați de rusul Alexei Spirin.

Simon Lee Evans (39 de ani) a mai oficiat de două ori în partide în care au fost implicate echipe din România, de fiecare dată în grupele Ligii Europa: Pandurii – Pacos Ferreira, scor 0-0 (12 decembrie 2013), și PSV Eindhoven – Rapid, scor 2-1 (15 decembrie 2011).

STEAUA RIO AVE. Peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meciulSteaua- Rio Ave

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciulSteaua- Rio Ave, care se va disputa, joi, pe Arena Națională, în cadrul grupelor Ligii Europa.

Potrivit unui comunicat ale Jandarmeriei remis agenției MEDIAFAX, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 numai pe bază de bilete și invitații.

Pentru a evita aglomerația din jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces. De asemenea, recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societãții specializate de protecție și pazã sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

PartidaSteauaBucurești – Rio Ave, din etapa a III-a a grupei J a Ligii Europa, se va disputa joi, la ora 20.00, pe Arena Națională.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ziua în care a apărut Marea Britanie. Cea mai frecventă greşeală pe care o fac...