„Steaua” se vinde: cât dă Becali

„Steaua se vinde: cât dă Becali
Publicat: 09/12/2014, 21:01

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a comentat situația Stelei, care și-a ”pierdut” numele și sigla în fața MApN, scrie sport.ro.

”Nu trebuia să se procedeze așa la meciul de duminică (n.r. numele Steaua și emblema clubului au fost acoperite pe tricourile jucătorilor la meciul cu CSMS Iași din Ghencea), Steaua nu e o echipă de doi lei, de județ, e o echipă care reprezintă România în cupele europene. Eu nu le-aș da niciun ban, aș schimba echipamentul și aș pune alt nume, ‘New Steaua’. Sau aș face un concurs pentru culori și denumire. Echipa e aceeași”, a declarat Dumitru Dragomir.

”Cei care nu au făcut nimic până acum vor bani. Asta îi interesează pe ei, ei vor bani, nu culori. Ce îi interesează pe ei de culori? Dacă nu era Becali, Steaua era ștearsă de pe hartă. Uitați-vă ce se întâmplă cu celelalte echipe din România. Dacă la Steaua nu bagă bani Becali, praful se alegea”, a mai spus Dragomir.

Fostul șef al LPF a precizat că, în opinia sa, Becali ar putea da MApN-ului maximum 100-200.000 de euro. ”Eu n-aș da nici atât, dar, după cum îl știu eu pe Becali, cred că până în 200.000 de euro e dispus să dea. Eu, dacă aș fi în partea cealaltă, la Armată, m-aș mulțumi și cu 100.000. Am auzit că ei cer 1 milion de euro”, a mai spus Dragomir.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase