SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE. Iată ce subiecte au primit elevii la geografie, la BAC 2016

Publicat: 08/07/2016, 15:43
Actualizat: 10/01/2020, 11:11

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE. Liceeni de clasa a XII-a susțin vineri ultima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat 2016, proba la alegere a profilului. Elevii au avut de ales între una dintre disciplinele Biologie, Geografie, Fizică, Chimie, Informatică, Logică, Economie, Psihologie, Filosofie și Sociologie. Cei mai mulți însă au optat pentru geografie și biologie. Subiectele primite de elevi la probele de Geografie și Biologie, care au și cei mai mulți înscriși la ultima probă de la Bacalaureat 2016, vor fi rezolvate în direct de la ora 13:00, la Mediafax Live, de către profesoara Cristina Smeianu, care predă geografie de la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”, și profesoara Nicoleta Oprea, care predă biologie la Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila”. Pentru cei care au ales geografia ca ultimă probă la bacalaureat, Gândul a publicat subiectele primite azi la geografie la BAC 2016.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE. Iată subiectele pe care le-au primit la BAC 2016 la geografie elevii de clasa a XII-a

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE. Rezolvarea subiectele la primite de liceni la proba de geografie la BAC va putea fi urmărită în direct de la ora 13.00, la Mediafax Live și retrasmisă aici de gândul. Subiectele la Geografie vor fi rezolvate de profesoara Cristina Smeianu, care predă geografie de la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”. De asemenea, profesoara Nicoleta Oprea, care predă biologie la Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila”, este cea care va spune cum se rezolvau cerințele primite la ultima probă a bacalaureatului. 137.344 de absolvenți de clasa a XII-a s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat 2016, care se vor susține în 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educației, lucrările vor fi corectate în 87 de centre de evaluare. Gândul va publica subiectele primite de elevii de clasa a XII-a la ultima proba de bacalaureat, geografie, imediat ce acestea vor fi disponibile.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE. Elevii scapă astăzi de emoțiile BAC-ului, odată cu subiectele la ultima probă scrisă, mulți dintre ei alegând geografie. Potrivit regulilor de organizare a examenului, cei care au ales această geografia ca probă la bacalaureat provin din filiera teoretică, profilul uman – științe sociale și filologie, filiera vocațională, filera tehnologică, profilurile artistic, sportiv, pedagogic, teologic, științe sociale și ordine și securitate publică. Subiectele primite de elevi la probele de Geografie și Biologie, care au și cei mai mulți înscriși la ultima probă de la Bacalaureat 2016, vor fi rezolvate în direct de la ora 13:00, la Mediafax Live, de către profesoara Cristina Smeianu, care predă geografie de la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”, și profesoara Nicoleta Oprea, care predă biologie la Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila”. După proba de vineri, la începutul săptămânii viitoare, marți, vor fi afișate rezultatele la bacalaureat 2016, în aceeași zi elevii nemulțumiți de notele obținute putând face contestație la care vor primi răspuns în trei zile. Rezultatele finale vor fi publicate pe 16 iunie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE. Gândul vă reamintește subiectele la bacalaureat proba de geografie pe care le-au primit anul trecut elevii de clasa a XII-a.

Mai jos, subiectele primite la BAC, la geografie, de elevii de la profilul umanist, filiera tehnologică și toate specializările la filera vocațională, excepție militar.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE. În acest an, la primele probe scrise din cadrul examenului de bacalaureat, rata de participare a fost de peste 95%. Înaintea examinării la geografie, la prima probă scrisă, cea de română, în sesiunea iunie-iulie, rata de participare a fost de 96,12%, cu 0,01% mai mică decât la examenul de bacalaureat din urmă cu un an. La cea de-a a doua probă obligatorie a profilului, susținută miercuri, în centrele de examinare s-au prezentat 120.176 de candidați, reprezentând un procent de 95,5%.

După ce elevii vor fi rezolvat subiectele la bacalaureat 2016 geografie, ei mai au de așteptat rezultatele, primele urmând a fi afișate, marți 12 iulie, zi în care se pot face și contestațiile, după care rezultatele finale vor fi afișate pe 16 iulie.

Gândulpublică toate informațiile despre Bac 2016 –subiecte, barem și rezultate Bacalaureat 2016.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”