Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mini

VEDETE TV. Cu ce se ocupă acum Andreea Berecleanu, după demisia de la Antena 1

VEDETE TV. Cu ce se ocupă acum Andreea Berecleanu, după demisia de la Antena 1
JOB NOU. Cu ce se ocupă acum Andreea Berecleanu, după demisia de la Antena 1

Andreea Berecleanu și-a găsit deja un alt loc de muncă și chiar a început activitatea, după ce a demisionat, de curând, de la pupitrul știrilor Antenei 1 unde a activat 17 ani. Doar că noul job este afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Anunțul că va părăsi principalul jurnal de știri al Antenei 1, Observator TV, a fost făcut pe conturile sale oficiale de pe rețelele de socializare. Atunci, fanii săi au întrebat-o ce va urma să facă.

Ulterior, aceasta a anunțat că renunță la televiziune pentru a se implica în afacerile soțului ei, Constantin Stan, de profesie chirurg estetician, care deține mai multe clinici de profil în Bacău și București, potrivit impact.ro.

Totuși, cum acestea sunt închise, în această perioadă, din cauza coronaviruslui, Andreea se va ocupa online de pacienții soțului său, prin intermediul unor răspunsuri virtuale și a unor filme educaționale.

”Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși!”, a transmis Andreea Berecleanu, tot prin intermediul rețelelor sociale.

Inchide