Vicarul gay de 81 de ani s-a împăcat cu modelul român Florin. Cei doi s-au mutat în România

Vicarul gay de 81 de ani s-a împăcat cu modelul român Florin. Cei doi s-au mutat în România
Vicarul gay alături de iubitul lui român. FOTO: Facebook
Publicat: 05/03/2020, 09:52

Fotomodelul român Florin Marin și fostul vicar gay cu 55 de ani mai în vârstă formează din nou un cuplu, după ce timp de un an au avut o relație deschisă.

Florin Marin (27 de ani) și vicarul britanic Philipo Clements, de 81 de ani, s-au cunoscut pe internet și și-au unit destinele în 2017, scrie stirileprotv.ro, după care s-au mutat în România. La câteva luni distanță, vicarul s-a mutat iar în Anglia, deși cumpărase un apartament în București. Motivul: Viața de noapte prea agitată a iubitului său.

Clements l-a iertat însă pe Florin și la finalul lui 2018 aceștia s-au împăcat. Cei doi s-au mutat împreună în Capitală, după ce timp de un an au avut o relație deschisă.

″Știu că nu trebuie să-l deranjez atunci când este ocupat și că trebuie să-i ofer spațiu. El merge în cluburile gay din București, o dată pe săptămână, iar eu sunt de acord cu asta. El se simte bine în mijlocul celor care sunt de aceeași vârstă cu el, este important când există o astfel de diferență de vârstă între parteneri. Amândoi am învățat multe în acești ani”, a declarat fostul vicar. Clements îl întreține pe Florin din pensia lui de vicar și fost profesor.