MEDAS lansează campania educațională pentru viitoare mămici „Pregătește-te pentru o nouă viață!” pentru a marca oficial lansarea clinicii Materno-Fetale MEDAS Feminis

MEDAS lansează campania educațională pentru viitoare mămici Pregătește-te pentru o nouă viață! pentru a marca oficial lansarea clinicii Materno-Fetale MEDAS Feminis
Publicat: 27/06/2012, 11:54
Actualizat: 18/07/2012, 12:53

– Vedetele Analia Selis, Manuela Fedorca și Gabriel Hennessey se alătură inițiativei –

Știați că aproximativ 60% dintre femei consideră că din momentul în care rămân însărcinate sentimentul de „feminitate” și de grijă față de sine trebuie înlocuit cu cel de „maternitate” și că accentul trebuie pus doar pe viitorul bebeluș, potrivit unor studii recente?Acest lucru le afectează mult viața de cuplu și dăunează atât sănătății femeilor și a copilului pe care vor să-l protejeze, cât și tuturor celorlalți membri ai familiei lor. Situația îngrijorătoare este, de asemenea, favorizată de necunoașterea tuturor schimbărilor ce apar odată cu sarcina, atât fizic, cât și psihologic și de lipsa consilierii emoționale de care multe dintre femei suferă în timpul sarcinii.

Pentru a atrage atenția asupra necesității pregătirii viitoarelor mămici pentru noua etapă și a faptului că, indiferent de perioada din viață în care se află, ele nu trebuie să uite că sunt, în primul rând, femei, lanțul de clinici MEDAS, demarează în luna iulie campania de informare „Pregătește-te pentru o nouă viață!”.

Inițiativa este lansată pentru a marca oficial deschiderea clinicii de medicină Materno-Fetală MEDAS Feminis și este derulată cu sprijinul vedetelor Analia Selis, Manuela Fedorca și Gabriel Hennessey.Prima acțiune a campaniei constă în organizarea expoziției de fotografie a artistului Gabriel Hennessey, în cadrul căreia Analia Selis și Manuela Fedorca au fost pozate în timpul sarcinii pentru a arăta femeilor că feminitatea și îngrijirea lor nu trebuie uitată în nicio perioadă a vieții și că sarcina este o stare de împlinire.Totodată, MEDAS Feminis oferă în iulie, drept cadou, un pachet care include ecografia de morfologie fetală pentru trimestrul al doilea al sarcinii și un set de analize uzuale, la prețul de 350 Ron.
Campania a mai inclus o serie de seminarii pentru viitoarele mămici organizate la sediul clinicii în luna mai și elaborarea de materiale informative, inclusiv un blog al clinicii pe care echipa medicală îl actualizează continuu.

Referitor la această inaugurare, Dr. Shadia Ateia, directorul clinicii MEDAS Feminis, a declarat:
MEDAS Feminis este realizată pe modelul celor mai moderne clinici de profil din Europa Occidentală, atât în privința standardelor medicale înalte pe care le are, cât și al aparaturii medicale performante cu care este dotată. Prin modul elegant și prietenos în care am amenajat clinica și prin faptul că ne concentrăm să oferim tututor pacientelor noastre cea mai bună îngrijire din punct de vedere medical, dar și emotional dorim să arătăm importanța pe care o acordăm femeilor care ne trec pragul. Credem că, indiferent de perioada vieții în care se află, le datorăm mult respect și grijă. În plus, credem că sarcina este o stare frumoasă, naturală, de sănătate a oricărei femei și dorim să arătăm acest lucru cât mai multor femei prin intermediul campaniei «Pregătește-te pentru o nouă viață!».

Amplasată central, în apropierea Pieței Dorobanți, clinica materno-fetală MEDAS Feminis se bucură de un spațiu generos, cu un design modern și amenajări elegante, menit să sublinieze calitatea serviciilor medicale oferite și să asigure tuturor persoanelor care îi trec pragul tot confortul și relaxarea de care au nevoie.

MEDAS Feminis e dotată cu tehnologie medicală modernă, fiind printre puținele unități de profil de pe piața medicală privată care au în dotare aparate medicale de ultimă generație, precum ecograful Voluson E8 Expert, ce permite realizarea tuturor tipurilor de examinări ecografice și vizualizarea 3D și 4D a fătului în toate perioadele sarcinii. De asemenea, MEDAS Feminis are cabinete de investigații și punct de recoltare a probelor biologice ce funcționează inclusiv sâmbăta.

Noua clinică de medicină materno-fetală realizeaza în premieră pentru România LifeSCAN 4D, un „show” de ecografie 4D pentru întreaga familie, concept întâlnit în protocoalele medicale britanice și americane, care la noi în țară este disponibilă prin intermediul MEDAS Feminis.De asemenea, MEDAS Feminis oferă o gamă largă de servicii, numărându-se printre puținele clinici de pe piața medicală privată de profil care realizează investigații speciale în sarcină de tipul amniocentezelor și ecografiilor de morfologie fetală.

În plus, MEDAS Feminis oferă și posibilitatea efectuării testelor necesare pentru depistarea precoce și activă a cancerului de col uterin și mamar, precum și pentru diagnosticul oricărei patologii ginecologice(infecții cu HPV, fibromatoza uterină, patologie ovariană, boli cu transmitere sexuală etc.).

Toate tipurile de investigații disponibile la MEDAS Feminis oferă atât femeilor gravide și cuplurilor, cât și tuturor femeilor posibilitatea de verificare a stării de sănătate. Acest lucru poate fi făcut de oricine, programându-se direct în call centerul clinicii.

# # #

Clinica de Medicină Materno-Fetala MEDAS Feminis este parte a lanțului de clinici MEDAS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private. Cu o experiență de peste șapte ani pe piața medicală privată, Centrul Medical MEDAS deține în prezent șapte clinici medicale: MEDAS Feminis, MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni, in Bucuresti și în Pitești două clinici, șapte laboratoare (cinci în București, unul în Giurgiu și altul în Pitești), precum și cinci departamente de radiologie și imagistică medicală. În următoarea perioadă, Centrul Medical MEDAS va deschide și primul spital MEDAS care va avea ca specializare chirurgia urogenitală.

În momentul de față, Centrul Medical MEDAS are peste 200 de cadre medicale care se perfecționează continuu. Aproximativ 1 milion de pacienți au beneficiat până la acest moment de serviciile medicale MEDAS, oferite în peste 30 de specialități medicale și chirurgicale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Semnul dumnezeiesc care a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu, înainte de a se...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
OBLIGATORIU prin lege în toată România. A început controlul în toată țara
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro