8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Vicepremierul Dan Barna, noi acuzații pe Facebook: „Premierul Florin Cîțu a generat în mod gratuit o criză politică majoră”

Publicat: 15 04. 2021, 08:02
Actualizat: 15 04. 2021, 08:04
Mediafax FOTO

Vicepremierul Dan Barna continuă scandalul cu premierul Florin Cîțu, după revocarea lui Vlad Voiculescu. Acesta îl acuză pe șeful Guvernului că a preferat „o lovitură pe care a dorit-o spectaculoasă, dar care s-a dovedit imatură”.

Dan Barna: „Un acord era la un telefon distanţă, dar Florin Cîţu a preferat o lovitură spectaculoasă”

Barna scrie că premierul știa că USR PLUS este un partener loial și că ar fi trebuit să discute pentru „unitatea coaliției”.

Dragoș Tudorache, președintele executiv al PLUS: „Nu mai avem încredere în Florin Cîțu. Nu vom participa la ședința de Guvern de joi”

Președintele executiv al PLUS, Dragoș Tudorache, a declarat, miercuri seară, că a fost solicitată o consultare cu liderii de coaliție în privința premierului Florin Cîțu.

Nicolae Ciucă, despre retragerea soldaților români din Afganistan: România va acţiona în acord cu deciziile aliate

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, a luat parte, miercuri, la reuniunea extraordinară comună în format de videoconferință a miniștrilor de externe și apărare din statele membre NATO.

Remus Ioan Stefureac: „AUR este al treilea partid din România în ceea ce priveşte intenţia de vot”

Sociologul Remus Ioan Stefureac a publicat pe Facebook un grafic al intenției de vot în România, care arată că în martie, AUR a depășit USR-PLUS în preferințele românilor, devenind al treilea partid din țară conform intenției de vot!

Radu Mihaiu: Premierul a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 și totodată președintele USR Sector 2, a scris, miercuri seara, pe Facebook, că „premierul a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început”, iar „coaliţia de guvernare şi-a dat autogol”.

Revocarea ordinului cu noile criterii de carantinare, publicată în Monitorul Oficial

Ordinul cu noile criterii de carantinare publicat de fostul secretar de stat Andreea Moldova în Monitorul Oficial a fost revocat de premierul Florin Cîţu, în prezent ministru interimar la Ministerul Sănătăţii. Miercuri seară, revocarea ordinului a fost publicată în Monitorul Oficial.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 aprilie 2021. Leii pot obține un contract profesional

Horoscopul zilei de 15 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Franța: Vaccinul Johnson & Johnson va fi administrat doar persoanelor de peste 55 de ani

Autoritățile franceze au decis că vaccinul Johnson & Johnson împotriva COVID-19 va fi administrat doar persoanelor de peste 55 de ani.