Au apărut noi imagini cu Clotilde Armand, în seara alegerilor locale. Se află în holul sediului Biroului Electoral al Sectorului 1, alături de soțul său (VIDEO)

Publicat: 08 08. 2021, 00:12
Actualizat: 08 08. 2021, 08:55
FOTO - Captură video: România TV

România TV a prezentat noi imagini, sâmbătă seara, cu Clotilde Armand, actualul edil al Sectorului 1. În noua filmare ea apare alături de soțul său, dar și de Catrinel Trofin, actuala șefă de cabinet a edilului, în holul sediului Biroulului Electoral al Sectorului 1. Cei trei discută și analizează unele documente, dar din peisaj nu lipsesc nici telefoanele mobile, care sunt și ele consultate.

VEZI VIDEO AICI

România TV a intrat și în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, în noaptea de 29 septembrie 2020, pe care le-a prezentat cu o seară înainte.

Acolo apărea o persoană într-o salopetă albă care seamănă cu Clotilde Armand. Aceasta s-ar fi afla alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral din Sectorul 1 în care se aflau sacii cu voturi, care – în mod normal – ar fi trebui să fie sigilată.

Respectiva persoană dă directive, umbla în sacii cu voturi şi pare că sortează unele buletine de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi ar fi fost permis de procurorul Nicolae Sprâncu, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI: