Apar noi imagini care ar înfățișa-o pe Clotilde Armand în sala de sortare a voturilor. Primarul neagă acuzațiile

Apar noi imagini care ar înfățișa-o pe Clotilde Armand în sala de sortare a voturilor. Primarul neagă acuzațiile
Sursa foto: Captură Antena 3
Publicat: 07/08/2021, 11:59
Actualizat: 07/08/2021, 12:00

Noi imagini în scandalul în care este implicată Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, au fost publicate de Antena 3.

Potrivit postului de televiziune, imaginile ar arăta că, deși a negat că ar fi intrat în sala de sortare a voturilor, edilul de sector ar fi fost, de fapt, în respectiva sală, în momentul în care erau numărate voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imaginile.

„Au fost analizate bucată cu bucată, cadru cu cadru, toate aceste imagini. Ne aducem aminte de povestea pe care ne-a servit-o Traian Băsescu cu pixelul albastru. Este şi mai ruşinoasă povestea pe care ne-o serveşte Clotilde Armand. Ce spune dânsa, de fapt? Noi avem o scenă a unei infracţiuni, nu o spunem noi, o spune procurorul de caz. Şi într-o sală unde sunt 20 de oameni care sortează sacii cu voturi, care ar fi trebuit să fie sigilaţi. În tot acest timp, unde este Clotilde Armand? La locul faptei. A fost acolo, în sala de sortare a voturilor”, spune jurnalistul Antena3 Oana Zamfir.

Clotilde Armand neagă că ea ar fi în respectivele imagini

Reacția actualului primar al Sectorului 1 nu a întârziat să apară. Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand neagă că ea ar fi în imaginile respective.

„Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu «Clotilde cu mâna pe voturi!» și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA.

De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Aceasta a avut un mesaj și pentru Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a reacționat în acest caz.

„Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii”, a scris ea.