(P) Farmec – ambiția românească de a fi cei mai buni

(P) Farmec - ambiția românească de a fi cei mai buni
Publicat: 23/04/2013, 14:49

Pentru România economică modernă, Farmec a scris istorie. Și continuă să scrie. Cel mai mare producător local de cosmetice și una dintre cele mai importante companii de la noi din țară, Farmec este cel mai bun exemplu că, acolo unde se întâlnesc spiritul românesc, ambiția, pasiunea pentru frumos și oameni, succesul este la el acasă. Cu o istorie de peste 120 de ani și un suflet autohton nealterat, Farmec este o companie 100% românească și un concurent puternic pentru orice producător de cosmetice din lume, fiind un reper de calitate și de inovație, dar și de excelență în management.

Ca păstrătoare a moștenirii lăsate de Prof. Dr. Ana Aslan, compania este dedicată creării unui portofoliu de produse inovator și competitiv. Cu peste 400 de produse care acoperă cea mai mare parte a pieței de produse pentru îngrijirea feței și a corpului, Farmec este lider pe cele mai multe dintre segmentele pe care este prezent, pe o piață locală extrem de competitivă și de alertă. Mărcile sale au un nume puternic în România și au devenit modele de urmat în inovare și fidelizarea consumatoarelor. Gerovital, marca-emblemă a companiei, este lider de necontestat, iar mărcile Aslavital și Farmec, cu formulări modernizate și ambalaje noi și extrem de atrăgătoare, sunt printre produsele preferate ale româncelor. Secretul succesului produselor Farmec sunt ingredientele revoluționare și eficiente întrebuințate în procesele de fabricație (acid hialuronic, colagen, SOD, argilă 100% naturală, extracte organice de floare de colt, rodie sau goji) cu eficiență dovedită în cele mai renumite laboratoare de profil din Europa, precum și lansarea de game fără parabeni sau conservanți.

Atenția și dedicarea față de consumatoare s-au materializat și prin succesul pe care îl au activitățile de export ale companiei. Fiind prezentă de câteva decenii pe piețe din toată lumea, din Europa până în Asia sau America de Nord, Farmec a demonstrat la nivel global calitatea produselor și constanța în inovație. Compania a intrat cu succes și își continuă planurile ambițioase de extindere pe piețele din Europa de est, urmărind să devină unul dintre principalii jucători din cosmetică, alături de marile companii internaționale, dar și impunerea Gerovital ca marcă de referință internațională. Dorința de performanță ajunge până în Asia, continent tradițional pentru export al Farmec și zonă cu un potențial comercial uriaș, unde compania lucrează la consolidarea prezenței sale și a notorietății produselor Gerovital, deja devenite un etalon de inovație și calitate în regiune.

Cea mai bună dovadă a managementului performant o reprezintă rezultatele de business excelente, care au marcat o creștere a cifrei de afaceri a Farmec cu 10% în 2012 față de anul anterior, până la peste 121 de milioane lei, trend mult peste nivelul general de evoluție a pieței de cosmetice, care își menține ritmul alert de ani buni. Încă o dovadă a dedicării către rezultate este faptul că și la finele primului trimestru al anului 2013 compania a avut o creștere cu cca 10% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Ambiția echipei de la Farmec de a fi cei mai buni pe piața din România a presupus și identificarea celor mai bune căi de comunicare cu consumatoarele sale. Prezentă online și foarte activă, compania s-a impus rapid printre cele mai vizibile companii din țară, brandul Gerovital poziționându-se recent pe social media pe primul locul în top mărci românești. Universul Farmec a fost completat de un magazin online, care a crescut puternic și a devenit preferatul consumatoarelor datorită ușurinței în utilizare și ofertelor speciale pe care acestea le au la dispoziție constant.

La Farmec, succesul este construit alături de efortul și pasiunea de fiecare zi ale echipei. Cu aproape 600 de angajați, majoritatea acestora fiind și acționari, compania se mândrește cu o adevărată familie de profesioniști care contribuie în mod real la dezvoltarea companiei, oameni inimoși și implicați care au evoluat o dată cu Farmec și care reprezintă esența adevărată a companiei.

Alături de echipă, comunitatea locală este vitală pentru Farmec, care este astăzi una dintre cele mai importante companii din Cluj și un element de profundă mândrie națională pentru locuitorii orașului. Compania investește cu responsabilitate în numeroase proiecte de cercetare științifică, conștientizând importanța vitală pe care o are educația de specialitate pentru însăși creșterea Farmec. La nivel național, anul trecut Farmec a contribuit și la suținerea sportivilor olimpici români pentru participarea la Olimpiada de la Londra.

Toate aceste ingrediente alcătuiesc, în fiecare zi, formularea perfectă pentru dezvoltarea ambițioasă a Farmec. Inovația, producția de calitate excepțională, managementul performant, echipa inimoasă și pasionată sunt elementele care, alături de spiritul românesc, au transformat Farmec de-a lungul epocilor într-o istorie de succes, care astăzi are un cuvânt greu de spus în competiția pentru preferințele consumatorilor din România și de pretutindeni.

www.farmec.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O nouă erupție puternică pe suprafața Soarelui! Semnalele radio din Pacific au fost perturbate