(P) SensoDays lanseaza 12 ore de Preturi Protejate pentru tine si casa ta.

(P) SensoDays lanseaza 12 ore de Preturi Protejate pentru tine si casa ta.
Publicat: 23/10/2014, 11:22

Bucuresti, 23 octombrie: Pentru ca o decizie de cumparare corecta si documentata ar trebui luata in functie de pretul produsului si nu in functie de discount-ul relativ, in aceasta noapte de 23 octombrie, si ca o avanpremiera la Black Friday, siteul de e-commerce SensoDays.ro vine cu o oferta de preturi speciale.

Incepand cu ora 19.00, vizitatorii site-ului SensoDays vor putea alege sa cumpere eficient, timp de 12 ore, unul sau mai multe din cele peste 300 de produse din toate categoriile, la preturi foarte bune. Distractia va continua pana la ora 7 dimineata cand, epuizati, dar si multumiti fiind sa gaseasca atatea chilipiruri, cumparatorii vor pleca linistiti la serviciu.

Preturile vor fi „protejate” pentru foarte multe produse din toate categoriile: pentru casa, baie, bucatarie, dar si gadget-uri, televizoare, laptopuri, parfumerie si ingrijire personala.

„Vrem sa oferim clientilor nostri cele mai bune si corecte preturi din piata, nu discounturi relative. Discount-urile vor fi desigur afisate, dar invitam vizitatorii sa compare singuri ce propunem noi cu alte oferte de pe piata, si sa isi ia apoi propriile decizii, tinand cont de pretul produsului, dar si de serviciile oferite de noi,” declara Milena Nedelcu, Director de Marketing SensoDays.ro

In plus, produsele comandate in timpul acestei campanii vor beneficia, bineinteles, de noul serviciu lansat de SensoDays, si anume livrare rapida pentru comenzile din Bucuresti si judetul Ilfov. Astfel, cumparatorii care se grabesc, pot alege optiunea de livrare rapida si pentru comenzile din aceasta noapte, iar a doua zi vor avea coletul la usa pana la ora 12:00.

De asemenea, special pentru seara reducerilor spectaculoase valabile 12 ore intense, avem inca o veste buna. Produsele se pot achizitiona in 12 rate fara dobanda pentru posesorii de Card Avantaj, card de cumparaturi Raiffeisen Bank si Star BT (Banca Transilvania).

Deci, ne-am inteles? Joi noaptea va asteptam sa profitati de promotiile www.SensoDays.ro din caldura fotoliului de acasa. Daca intrati pe site mai devreme, actualizati-va contul de cumparator, clientii cu cont actualizat vor fi mult mai rapizi in plasarea comenzii!

Preturile sunt din cale afara de bune, plata in 12 rate este posibila si livrarea este rapida. Ce iti mai poti dori? Poate doar siguranta unui site care isi respecta cumparatorii si se tine de cuvant. Si da, spunem prezent si la acest capitol.

-.-.-.-.-.-.

SensoDays.ro este marca inregistrata a grupului International Transactions & Services SA, companie cu experienta de 20 de ani in comercializarea unui numar mare de marci de prestigiu din diverse domenii, achizitionate de la furnizori testati si auditati continuu, pentru a fi in permanenta la nivelul cerintelor clientilor sai. IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC și IQNet pentru implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii.

SensoDays.ro este site-ul care ofera cea mai mare varietate de produse esentiale pentru casa si birou, de la gadgeturi si electro-IT pana la baie, bucatarie, ingrijire personala si cosmetice.

SensoDays pune la dispozitia clientilor sai un Call Center specializat, doua puncte de livrare in Bucuresti si un showroom dedicat ambientelor de baie, sofisticate si inspirationale, propuse de cei mai cunoscuti designeri (Phillipe Starck, Patricia Urquiola, Antonio Citterio), ambiente care se pot adapta, dupa o discutie cu specialistii nostri, oricarui buget.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani