Băsescu Știetot nu știa?

Băsescu Știetot nu știa?
„Aveți grijă cu cine vorbiți la telefon, domnilor miniștri..." (rânjet).

„Ce nu știa Omar Hayssam…”(rânjet)

„O să aflați peste 50 de ani…”(rânjet)

„Atenție, urmează niște dosare cu nume grele…” (rânjet)

„România a efectuat o operațiune neautorizată pe teritoriul altui stat. Nu pot să vă spun mai mult.” (rânjet)

„Numele de turnător la Securitate al domnului ăsta, ăăă… Crin Antonescu… era Porumbacu…”

„Da`  azi-noapte, când ați fost la Vântu, v-a plăcut, domnule Geoană? Azi-noapte, când a aflat că e arestat Popa Nicolae, v-a chemat Vântu de urgență?”

„Mai bine ar sta în banca ei,  că s-ar putea într-o zi să nu-și mai găsească soțul acasă, dacă nu e atentă. Înțeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele.”

De 10 ani, Traian Băsescu,  nu Mircea Băsescu, se umflă în pene, denigrează, amenință, șantajează ca un interlop, insinuând sau afirmând cu rânjete că știe și ce lapte a supt de la mă-sa orice ins pe care pune geana.

De 10 ani, Traian Băsescu ne spune că el e cel care bagă corupții la pușcărie, serviciile secrete și Justiția fiind la ordinul lui.

De 10 ani, securismul atotștiutor cu accente mafiote este politica de stat a președintelui Băsescu.

A trecut un deceniu de când T. Băsescu folosește pupitrul de la Cotroceni ca să vorbească despre ce are chef, uneori zilnic sau de două-trei ori pe zi, întrebat și neîntrebat, să insulte, să acuze, să dea verdicte la adresa cui îi vine la gură.

Iar acum, când fratele Mircea se dovedește a fi un traficant ordinar de influență pe bani grei pentru  interlopii cu care s-a încuscrit în vreme ce președintele tuna și fulgera împotriva hoților și corupților, Băsescu Știetot iese să ne spună că s-a mulțumit cu „varianta” povestită lui de fratele Mircea.

Ar fi interesant de aflat cu privire la procesul de tâmpificare și automințire a acestei națiuni câți foști sau încă admiratori ai lui Băsescu mai au tăria să se întrebe acum cu un aer gânditor: oare președintele știa ce face al său frate?

Inchide