Reglare de conturi în stil MAFIOT în Chiajna. Tânăr de 21 de ani, torturat și jefuit de doi interlopi extrem de violenți pentru o datorie de 40.000€

Publicat: 09/05/2024, 08:42
Actualizat: 09/05/2024, 08:42

Doi bărbați au fost reținuți în urma unei reglări de conturi violente în Chiajna, în care un tânăr de 21 de ani a fost supus unor torturi fizice și jefuit. Potrivit anchetatorilor, tânărul avea o datorie de peste 40.000 de euro față de cei doi interlopi.

Cei doi agresori l-au convins pe tânăr să se întâlnească cu ei în apropierea unui service auto din zonă. Ajunși acolo, agresorii au început să-l lovească pe tânăr cu brutalitate, folosind pumnii, picioarele și o bâtă. Ulterior, victima a fost imobilizată și dusă în interiorul clădirii unde a fost supusă la mai multe agresiuni.

„După ce l-au lăsat la un pas de comă, interlopii i-au furat tânărului de 21 de ani două telefoane mobile, dar și cheia mașinii personale”, au declarat surse din anchetă.

„În fapt, la data de 08 aprilie a.c., în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Chiajna, bărbatul de 41 de ani ar fi lovit în repetate rânduri persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, cu pumnii și picioarele, precum și cu un obiect contendent(bâtă), pus la dispoziție de către bărbatul de 30 de ani, iar ulterior, cei 2 bărbați au introdus victima cu forța, în imobilului situat la adresa respectivă, împrejurare în care, bărbatul de 41 de ani ar fi continuat să agreseze fizic persoana vătămată, prin lovire, iar bărbatul de 30 de ani s-ar fi poziționat în dreptul ușii locuinței, pentru a impiedica o eventuală încercare a persoanei vătămate de a scăpa din imobil.

Persoana vătămată ar fi fost pusă în imposibilitatea de a se mișca și acționa, conform voinței sale, context în care, cei 2 bărbați ar fi deposedat-o de cheia autoturismului și de cele două telefoane mobile deținute”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Autoritățile au intervenit rapid și miercuri dimineață au percheziționat trei adrese din localitate, reținându-i pe cei doi agresori pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentați în fața unui judecător joi pentru a decide dacă vor fi plasați în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Cine sunt interlopii din Chiajna?

Cei doi agresori, identificați ca fiind Nicolae Alexandru Iordan și Liviu Iordan, sunt acuzați de „lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și tâlhărie calificată”. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă ani grei de închisoare.

Investigațiile arată că cei doi agresori au un istoric încărcat de fapte violente. Nicolae Alexandru Iordan este cunoscut localnicilor ca lider al clanului Iordan și a fost implicat anterior într-o crimă.

Într-un incident din 2020, Nicolae Alexandru Iordan și-a ucis iubita în bătaie, după ce aceasta i-ar fi spus că vrea să îl părăsească.

Totodată, cei doi frați au fost implicați și într-un furt de arme de la o unitate militară în 2010, unde au reușit să sustragă mai multe arme de foc, printre care mitraliere Kalashnikov și pistoale model TT. Armele urmau să fie vândute pentru aproape 18.000 de euro.

Citește și:

Temutul interlop Costeluș Litrașu, artizanul masacrului de la Chiajna, a ieșit din închisoare. Cum l-au întâmpinat acoliții săi

EXCLUSIV | Liderul interlop Alexandru Iordan, acuzat că a cumpărat un bărbat pe care l-a făcut sclav la ferma sa. Omul era bătut și ținut în lanțuri

EXCLUSIV | Război în lumea interlopă după ce Alex Iordan l-ar fi sechestrat pe omul de bază al temutului Gigi Geamănu. „Îl execut ca în tinerețe!”

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă cu bestialitate de propriul iubit, într-un apartament din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Top 30 cele mai bune universităţi din România: UBB, UB şi Politehnica din Bucureşti conduc...
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Tavi Colen a făcut dezvăluirile mult așteptate: "Amândoi considerăm asta". Când se însoară artistul cu...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Platforma Temu din China, acuzată că folosește practici ilegale
×