Domnule Ponta, știți de ce-ați pierdut atât de rușinos?

Redactor:
Alex Livadaru
Domnule Ponta, știți de ce-ați pierdut atât de rușinos?
Indignarea și lacrimile pe care ni le-au stârnit românii care au stat ore în șir la cozile rușinii și care la final au încasat gazele lacrimogene ale jandarmilor vă cer să plecați.

În ultimele săptămâni, mi-au rămas întipărite în minte imaginile din Ucraina cu oamenii care îi luau pe corupți și îi aruncau, la propriu, în tomberoane. La ghenă. Victor Ponta, Guvernul pe care îl conduce și-au bătut joc de românii care trimit miliarde acasă – Trebuie să plece. Altfel vor ajunge, chiar și metaforic, la tomberonul istoriei noastre. Singurii care ne-au râs în nas și ne-au luat dreptul de a vota.

Câteva gânduri la cald, după primele date oficiale:

1. Domnule Klaus Iohannis, datorați victoria de astăzi românilor pribegi pe afară și tineretului care și-a pus mari speranțe în puterea schimbării. Am să îmi rog prietenii și cunoștințele să numere cât au însemnat online-ul, rețelele de socializare, sutele de filme din diaspora filmate cu smartphone-ul în aceste zile. Când am să dețin cifre despre eroii care și-au luat țară înapoi, am să le public.

2. Schimbarea, după 25 de ani, înseamnă curățenie de la un capăt la altul. Indiferent de partid, corupții și hoții trebuie să dispară. Aștept să dispară nume și din PNL și din PDL.

3. Despre Victor Ponta, aflu la Antena 3 că premierul nu pleacă, pentru că nu i-a cerut partidul. Nici în al 12-lea ceas nu înțelege că românii îi cer să plece. Se raportează, încă, greșit, la cei care sunt în spatele lui. Victor Ponta și Liviu Dragnea vor pleca pentru că românii nu îi mai vor. Cică românii nu au pentru ce protesta. Să vă arăt eu două video-uri pe Facebook unde oamenii cântau „Deșteaptă-te, române!”, în fața secției de vot. E un început în tot sfârșitul

4. Indignarea și lacrimile pe care ni le-au stârnit românii care au stat ore în șir la cozile rușinii și care la final au încasat gazele lacrimogene ale jandarmilor vă cer să plecați.

5. Mândru că sunt român. Când ataci libertatea și democrația cu cel mai mare tupeu, când minți cu nonșalanță, dai socoteală.

6. Aștept (imperativ) ca de mâine, instituțiile blocate de PSD și campanie să înceapă să lucreze. Liste suplimentare, turism electoral, vot multiplu: toate potlogăriile făcute în această campanie murdară trebuie să fie investigate. Cum trebuie să fie investigat și muntele de bani drenat în campanie. Am impresia că niciun Ghiță n-a venit cu bani de acasă și că finanțarea campaniei faraonice s-a făcut tot din banii amărâților, cu bani de la stat. Și totuși, de unde vin banii partidelor pentru campaniile electorale? Există articole care sunt adevărate rechizitorii. Ce mai așteptați? Câți bani le-a dat PSD marilor „experți” care nu au aflat că în România există Facebook și internet?!

7. Știu că la BOR nu se poartă demisiile. Patriarhul Daniel a îngropat credibilitatea bisericii. El plătește? Mama mea este ortodox practicant și a votat Klaus Iohannis. Chiar credeți că toți românii sunt atât de intoleranți precum ați încercat să ne faceți?

8. Colegilor mei jurnaliști care nu au relatat votul din diaspora nu trebuie să le spun eu cum ar trebui să se simtă.

9. Teodor Meleșcanu, omul chiflelor în ziua votului, a mai scos câteva mii de protestatari în stradă.

10. Victor Ponta, nu v-am dat votul din două motive simple: ați plagiat și ați mințit prea mult. Atât de simplă a fost opțiunea mea. Asta dacă vă întrebați poate cum Dumnezeu ați reușit să pierdeți atât de dezastruos.

Ca să nu mai fie niciodată România în față unui examen atât de periculos (pe care românii l-au trecut cu brio, de alegeri), investiția pe termen lung în educație este singurul răspuns.

 

 

Patru dintr-o lovitură. Becali scrie ISTORIE în Liga I. FCSB a dat marele tun şi...
EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi! Vedeta a fost ruptă cu bătaia de iubitul...
FOTO. Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie! Cum a apărut blonda pe stradă
A fost nevasta nr. 4! Ce s-a ales de cea mai sexy soție a lui...
Calendar ortodox 2 octombrie 2020. Sărbătorim un sfânt care înlătură vrăjile
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Lovitură cruntă pentru Mihai Gâdea! Emisiunea lui ... Nimeni nu se aștepta la ASTA
Primarul sectorului 4 a anunţat că va depune plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor împotriva...
Biroul Electoral Sector 1 intervine în scandalul imaginilor: Persoana din imagini, personal tehnic auxiliar
EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi! Vedeta a fost ruptă cu bătaia de iubitul...
Aroganțe de vedetă! Ce a făcut fiica Biancăi Drăgușanu într-un restaurant de fițe din Capitală?...
Un RUS a dus la extrem un EXPERIMENT cu Coca-Cola. Urmarea a fost de-a dreptul...
ULTIMA ORĂ! Alegerile au fost anulate ... Oamenii vor fi chemați din nou la vot
Dezastru pentru Mihai Gâdea. Antena 3, sancționată dur din cauza lui Nicușor Dan: „Terorism mediatic!”
Ultimă oră! S-au ANULAT alegerile, la urne din nou pe 11 octombrie
Alegerile se anulează în acest oraş! Decizia luată de BEC
Masca miroase urât? Vezi 10 posibile cauze și soluțiile!
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Cine este românul care vrea să investească aproape 3 miliarde de euro într-un proiect gigant...
Inchide