Ghiță – „autodenunț” după autodenunț

Redactor:
Marian Sultănoiu
Ghiță – „autodenunț” după autodenunț
Sebastian Ghiță face "autodenunț" după autodenunț. După ce s-a detonat în fața națiunii pentru a o convinge că șefa DNA e caz penal, astăzi ne-a turtit fesul cu un "autodenunț" involuntar.

Cum a devenit cazul? Uite-așa (întrucât noi nu lucrăm decât cu materialul clientului).

După autodenunțul deputatului Sebastian Ghiță, susținut de Ponta și Băsescu, și pe fondul „scandalului Black Cube” – un caz cu particularități extrem de grave -, șefa DNA, aflată astăzi la sediul CSM, a răspuns câtorva întrebări adresate de jurnaliștii acreditați, între care și acelora care vizau conflictul deschis, declanșat între unii politicieni și instituția pe care o conduce și o reprezintă.

Evitând să ofere explicații in extenso, vizavi de acuzele lui Ghiță, cu referire la întocmirea unui raport „contrafăcut” prin care fosta procuroare șefă ar fi fost salvată de la „acuza” de plagiat, aceasta a spus între altele:

Sunt atacuri foarte dure în ultima vreme asupra DNA. Aceste atacuri sunt făcute pentru a intimida procurorii. Sunt campanii plătite de hărțuire și de decredibilizare a DNA. Atacurile făcute în ultima vreme de inculpații din dosare indică acest lucru. În niciun caz nu ne intimidează, dar scopul urmărit este decredibilzarea DNA. Sunt convinsă că atacurile din ultima vreme, susținute cu bani mulți, au acest scop”.

Deputatul-declanșator-al-războiului, care tocmai se îndrepta către Înalta Curte, la scurt timp după declarațiile sus-menționate, a fost, la rându-i, întrebat de jurnaliști cum mai stă cu cazul, ce dovezi a mai depus, la Parchet, „afară de câteva articole apărute în presă, cu referire la plagiatul șefei DNA”, și ce părere are despre declarația acesteia.

Sebastian Ghiță a răspuns că lucrarea merge bine, că a depus la dosar și alte dovezi, nu numai „articole decupate”, și că despre toate acestea va vorbi la timpul cuvenit.

PENTRU COMENTARII VĂ AȘTEPT PE PAGINA DE FACEBOOK – MARIAN SULTĂNOIU

Și, deodată, hopa, porumbelul: „Cât despre ceea ce a spus doamna Kovesi, atâta vreme cât am văzut că vrea să dea declarații, că îi place să apară la televizor, atunci trebuie să se obișnuiască cu ideea că, dacă intri în tărâțe, te mănâncă porcii„.

Păi, cum așa? Domnilor, eu cred că Sebastian Ghiță se uita în altă parte și n-a apucat să vadă ce i-a ieșit pe gură!

Acum, după ce ne-a spus cum a mânărit raportul, cum i-a pus pe oameni să semneze nașpa, cum ne-a sugerat că toate-toate s-au întâmplat cu știrea lui Ponta și a unor cetățeni din guvern, cum a jurat că manopera s-a făcut cu știrea celei în cauză, băgându-ne la idei, lăsându-ne cu gura căscată, făcându-ne să așteptăm, febril, verdictul comisiei, să aflăm dacă Băsescu își va vedea visul cu ochii – „Aici e chestie de cătușe” -, să ne punem întrebări, tot mai curioși: „Și dacă, totuși, o fi ceva, cumva? Dacă o fi spus Codruța ceva… o fi scris ceva… o fi știut ceva…”, consideră că, ieșind la declarații, venind la radio-tv, răspunzând la întrebări, preopinenta s-a băgat în troacă, și, pe cale de consecință, oamenii cu războiul, dumnealui, cu Ponta, și cu Băsescu…

Păi, o fi bine, domnu” Ghiță, să-i bagi în aceeași troacă și pe Ponta și pe Băse, care au avut încredere, te-au confirmat și te-au susținut, gata-gata să se detoneze, odată cu mata, în piața publică?! 

BOMBĂ! I-a oferit 500 de euro pentru o oră de amor. Este soţie de fotbalist...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Lora și-a PRINS iubitul în fapt! Cu ce i-a GREȘIT Ionuț Ghenu de l-a luat...
Fabuloasă vizită a lui Michael Jackson, din 1999, la echipa patronată de fostul „socru” al...
Restricţii pe litoral de 1 Mai. Până la ce oră vor avea voie turiştii să...
Ucraina cere sprijinul NATO contra Rusiei. Kievul evocă angajamentul summitului de la Bucureşti
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Un virolog care a lucrat pentru Bill Gates avertizează că vaccinarea în masă ar putea...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
Femeia pe care ELENA Ceaușescu o voia MOARTĂ cu orice chip. „Trebuie să mă SCĂPAȚI...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Ce moștenire a lăsat Prințul Philip. Averea uriașă pe care a avut-o
Mesajul uluitor lăsat de un bărbat pe un site pentru adulți după ce și-a găsit...
Cozmin Gușă, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Adrian Năstase m-a...
Reacțiile adverse după vaccinare înseamnă că dezvolți mai mulți anticorpi. Ce se întâmplă cu cei...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Care este cel mai nesănătos aliment din lume, pe care majoritatea românilor îl mănâncă în...
Inchide