Iordache, terțul lui Robin

Iordache, terțul lui Robin
Publicat: 02/07/2018, 22:27

Întrucât, eu nu cred că poate fi constituțional, ca un cineva, mai ales un politician făcător de legi, să comită abuz în serviciu, în beneficiul partidul său sau al unei terțe persoane, care, ulterior să gestioneze parandărătul așa cum știe numai el.

Nu pot să cred că ar putea fi constituțional ca un funcționar public să comită prejudiciu lunar de un salariu minim brut pe economie (câte un prejudiciu pe caz/”dosar”) și să se considere constituțional.

Nu mi se pare constituțional ca un nene de stat și de partid să facă abuz de abuz, sărind peste „minim-brut” și să i se dea o amendă penală, eventual mai mică decât prejudiciul comis.

N-am cum să cred că noi, românii, suntem cetățenii unui stat de drept (mulțime de asistați social) câtă vreme ne încolonăm în spatele unor conțopiști de primărie, care fac abuz în serviciu pentru fiecare dintre noi, per lună, ca să ne aibă „mână de lucru” în bătătură.

Lasă-l pe Dragnea, întrucât știam din noaptea „anulării” OUG 13 că urmează ca Iordache să ne dea perversa în Parlament, așa cum am cerut noi, cu toții: „Vrem lege dezbătută în Parlament”. Poftim dezbatere parlamentară!

Era limpede că nu pentru noi, societatea, se luptă, în primul rând, PSD să modifice codurile penale, ci pentru liderii lui cu probleme, de la Dragnea în jos.

Măcar, dacă ar fi intrat „13″ în vigoare de atunci, apucam să ne obișnuim și mai făceam și noi câte ceva prin bătătură. Așa, oamenii au bifat doi ani de proteste în zadar.

Că și protestele astea, ori le faci ca să schimbi ceva, ori le faci pentru impresie artistică, când ai chef, și dacă ai.

În consecință, singura care ne mai poate scoate la vopsea și ține în Europa, pe la intrare, pe undeva, este tot CCR.

Vorba Ralucăi Turcan: „Cu cât trece timpul, cu atât mai mult ne putem convinge că OUG 13 a fost un obiectiv asumat de majoritatea PSD-ALDE. Pentru a-l salva pe Dragnea de pușcărie, parlamentarii puterii dau liber la furat din banii publici. Se dă liber la furat pentru partid și pentru terți, dacă modificările făcute de comisia Iordache vor trece și CCR nu va interveni. De astăzi este dezincriminat abuzul în serviciu dacă este săvârșit pentru alții!!”.

Sau a lui Dan Barna: „Încă o zi neagră pentru România. Foarte simplu, PSD a dezincriminat abuzul în serviciu, Liviu Dragnea a fost condamnat pentru abuz în serviciu, Liviu Dragnea tocmai a fost dezincriminat. Practic, România, de astăzi, nu mai este o democrație, este un stat autoritar sub conducerea lui Liviu Dragnea. În mod concret, Liviu Dragnea a fost condamnat de o instanță, după 10 zile partidul său a modificat exact articolul din Codul penal referitor la abuzul în serviciu, astfel încât Liviu Dragnea nu mai are nicio problemă penală în acest moment”.

Eu, ca să fiu sincer, nu i-aș mai spune instrumentului legislativ „Comisia Iordache”, ci „Comisia Robin Hood”.

Păi, nu e frumos să iei de la bogat, adică de la stat, care are, și să dai la săraci, adică la terți, care n-au?! Că toți terții sunt săraci, ce Dumnezeu, asta se știe.

Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Imaginea anului! Transformarea uluitoare a lui Mario Nicolae, fostul director sportiv al lui Dinamo: împarte...
Studiu: Omicron ar avea în componenţa sa fragmente dintr-un alt virus
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
STUDIU. Riscul de infectare cu coronavirus crește treptat după vaccinarea cu a doua doză
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Mariana GÂJU REZOLVĂ treburile ca MAFIOȚII, pe ÎNTUNERIC, fără MARTORI!
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Anunț ANM! Vreme rea în România
LOVITURA SUPREMĂ pentru toţi românii vaccinaţi cu PFIZER! Răsturnare totală de situaţie
S-a spulberat basmul! Irina Tănase trăia în teroare? Apropiații celor doi fac declarații explozive
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Decizia surpriză luată de Bill Gates pentru România. Ţara noastră este în prim-plan