• Publicat:
  • Actualizat:
Puterea Gândului

Mortul rupe tăcerea. Cazmalele jos! Publicitate

Mortul rupe tăcerea. Cazmalele jos! Publicitate
S-a risipit geniul lui Dan Diaconescu...

S-a risipit geniul lui Dan Diaconescu… Televiziunile tabloidizate care îl imită astăzi o ard dubios, o dau cu prea multă stângăcie din grotesc în penibil.

Dan Diaconescu Direct ar fi ridicat Caracalul natal, ar fi sculat satele dimprejur. Sute de oameni ar fi ieșit cu cazmale să caute cadavre. Dar până la publicitate, ca nu cumva adevărul să fie dezgropat cu camerele oprite.

S-ar fi perindat martori fabuloși – foști și viitori criminali în serie,  alte victime ale Monstrului ar fi sunat din catacombele Casei Groazei. Profesioniști de la „Ia-mă, Nene” ar fi răsturnat spectaculos cazul, seară de seară. Studioul ar fi gemut de oase calcinate, rezultate din experimentele binevoitorilor. Ar fi fost chemați specialiști care să explice la câte grade se topește aliajul om-argint. Telespectatorii ar fi recunoscut criminali în serie printre cumetri și vecini, clarvăzătorii și-ar fi înnodat prosoapele pe ochi, masteranzi în spiritism ar fi convins măcar un mort să rupă tăcerea.  

… Și, când mă întrebam unde e OTV-ul de altădată, am auzit că apărătorul uneia dintre victimele de la Caracal și-a făcut un frumos selfie la locul tragediei, motivând : „Am cerut șefului criminaliștilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinezonul pentru că era haios, au făcut o fotografie în fața prelatei. Cu combinezonul.(…) Pentru că era haios”.

Inchide