Pe Jupânul României nu-l mai scapă decât cenușa de la Notrădam

Redactor:
Lelia Munteanu
Pe Jupânul României nu-l mai scapă decât cenușa de la Notrădam
„Vindecă și scapă de blesteme"

Dacă vestea că Dragnea e ”oț a ajuns până-n Dumbrăvenii Sucevei, înseamnă că nici PSD-ul nu mai e ce-a fost, a pierdut know-how-ul organizării. Deși întâlnirea începuse bine – Jupânul României a fost primit cu taraf.

P-ormă, în sală, la speech, când se pregătea să înșire un rodnic bilanț, cu întrebarea „Ce am facut noi?”, un băiat din sală, nededat finețurilor retorice, a simțit nevoia să-i răspundă sintetic: „Nimic”. Iar Jupânul și-a ieșit din țâțâni: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să spun, mincinosule!”.

Are dreptate să fie nevricos. El, care i-a făcut oameni, care și-a distrus șalele ridicând pesedeul, care și-a rupt maxilarele muncind pentru partid, care a devenit țintă vie ca activul să se poată desfăta în funcții, care luptă „cu niște perverși cum această țară nu a avut”, pe el îl tratează acum niște lipitori (de afișe) ca pe un ex-dictator. Hotărât lucru, nu-l merită. Așa că le-a zis-o de la obraz: „Puteam să stau acasă cu Irina, să mănânc popcorn și să spun luați direct la SRI, DNA și Cotroceni! Și ce să faceți cu ei? Ce vreți voi! Nu mai facem PNDL. Nu mai ajutăm fermierii…”.

Viața lui a luat-o pe serpentine – ori la pușcărie, ori la Cotroceni, ori la pensie matrimonială.

Aud că întreprinzătorii români au început să vândă cenușă de Notrădam – „vindecă și scapă de blesteme”. Nu-i ieftină, dar PSD-ul ar putea să-i dea Jupânului pe la nas.

Inchide