Poate să vină și APOCALIPSA, noi vom fi avertizați. Întrebarea e: CE FACEM?

Poate să vină și APOCALIPSA, noi vom fi avertizați. Întrebarea e: CE FACEM?
Publicat: 17/09/2018, 13:51
Actualizat: 24/09/2018, 17:16

Deci, mamaie, știu că n-ai înțeles, fii atentă: dacă se întâmplă un fenomen extrem – ceva rău, mamaie! – o să-ți sune telefonul până citești mesajul trimis de autorități. Da, știu, matale ești cam surdă și n-auzi nici măcar manelele, puse la maxim duminică dimineața de vecinii fani Salam, dar o să vină o vecină să te alerteze.

Oameni buni, vă dați seama că am scăpat? De acum, adică nu chiar de acum, după ce se încheie testările ro-alert și bineînțeles, dacă ești în aria de acoperire și, normal, dacă ai telefon mobil, ei bine poate să vină și Apocalipsa, noi vom fi avertizați.

Broaște și extratereștri

Într-adevăr, ar cam fi o mică problemă, cum să vă spun, ca să nu par cam defetist, adică pesimist și lipsit de încredere, dar m-am întrebat imediat: așa, și? Suntem avertizați de nenea Arafat că vine ceva: tornadă, ploaie cu broaște, grindină cât oul de struț sau chestia cea mai groaznică: ne atacă rușii! Nea Nelu, lasă șampania aia, e doar o presupunere. Întrebarea e: ce facem? Noi ce facem? Unde ne băgăm? Cel puțin în Drumul Taberei erau ceva șanse să intri la metrou să te ascunzi, dar asta acum 4 ani, înainte să-l astupe la loc. Știți, nu? …că nu mai e niciun metrou în Drumul Taberei? Se pare că Parascheva și Varvara săpând pe sub București au descoperit rămășițele unei civilizații extraterestre, super-avansate. Poate la fel de avansate ca bulgarii, la turism. Și când au intrat cei de la Metrorex în zona civilizației, o voce gravă s-a auzit din Pământ: opriți-vă, voi cei cu șpaga! Cutărescu, tu ai luat bani din fezabilitate, Stratan, tu ai luat din proiectare, Dragnea, tu ai luat de peste tot! Așa că ăștia s-au speriat – că DNA-ul nu mai sperie pe nimeni – și au astupat metroul. Vă spun ca să știți, să nu-l mai așteptați. Că treaba asta cu oprirea de săptămâna trecută a lucrărilor, că au fost niște contestații, e doar vrăjeală, ca să nu intrăm la civilizații ăia.

Discriminare-alert

Bun. Revenind la sistemul ro-alert, în primul rând, vreau să semnalez Consiliului pentru Discriminare, că așa îi zice, (era împotriva Discriminării înainte ca madam Veorica să facă lumea autistă și să nu primească nicio amendă), deci sesizez Consiliul că sistemul e discriminatoriu. De ce minoritarii să nu fie alertați? De ce nu e și „Rom-Alert”? Sunt și ei oameni ca noi. Bine, au ceva mai multe drepturi chiar și decât homosexualii.

Deci sistemul Ro-alert ne va trimite un mesaj de avertizare. A, încă ceva. Sperăm să funcționeze și să nu-i fure nimeni din componente, ca să nu mai trimită nimic. Deci îți sună telefonul și ești la muncă. Bine, să găsim un exemplu mai elocvent, ceva universal valabil. Ești la cârciumă.

Ce faci dacă vezi mesajul? Și, bineînțeles, dacă-l auzi, că poate e Vocea României și urlă reclamele. Nu știați că Vocea României e un pretext transparent pentru Vocea Reclamelor? Ei bine, dacă totuși auzi mesajul, ce faci? Ieși în stradă sau intri în casă? Eu zic să nu ieși în stradă, că poți fi gazat. Au mai fost cazuri, dar n-a funcționat Ro-alertul. Singurii care s-au adăpostit au fost prefectul, ministra Văduva-Neagră Sadică și domnul Dragnea, care s-a băgat sub Irinuca.

Deci, domnu Arafat, înțelegem intenția, e foarte bună, vreți să mai salvați ce-a mai rămas prin România, că ceilalți s-au salvat singuri în Diaspora. Dar nu știm ce să facem. Plus că sunt foarte convins că, dacă o să conectați sistemul Ro-alert la un program de inteligență artificială, și vorbesc aici de un computer, nu de Veorica, ăla o să sune încontinuu, de o să ne tâmpească.

Cum de ce? Păi, o să sesizeze imediat ciuma roșie. Calamitatea nesfârșită a României, din ’47 încoace.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ