• Publicat:
  • Actualizat:
Puterea Gândului

Premierul Guvernului Dragnea, într-un acces de sinceritate: Nu ne mai salvează decât minunile Sfântului Dimitrie!

Premierul Guvernului Dragnea, într-un acces de sinceritate: Nu ne mai salvează decât minunile Sfântului Dimitrie!
Premierul României pupă moaștele Sfântului Dimitrie: Pentru binele poporului român. Lelia Munteanu atrage atenția că rugăciunea nu figurează în programul de guvernare

Unde se adună, pe 27 octombrie, mai mulți români? La Festivalul Murăturilor? No. La praznicul Sfântul Dimitrie Basarabov. Acolo au îndreptat-o ieri consilierii și pe Vasilica, basilissa (împărăteasa) Guvernului Dragnea, zicându-și nu doar că vizibilitatea e mai mare, dar și că lumea nu e chitită pe huiduială.

A apărut cu alai, a pupat moaștele peste rând, iar la sfârșit a băgat și presa în seamă.

Tocmai asta-i problema: că i s-au împuținat la pricepere consilierii. (Atâtea amar de luni pe lângă guvernare îți erodează vigilența). În loc să-și sfătuiască stăpâna să nu răspundă sau să răspundă, ca de obicei, sincer, concentrat, inteligent, multilingv „He, he”, au lăsat-o slobodă la gură.

Când jurnaliștii s-au bulucit să-i pună întrebarea adâncă „Cu ce gânduri ați venit?”, Vasilica a răspuns pietoasă: „Să mă rog pentru binele poporului român”. Am căutat în fișa postului, am răsfoit programul de guvernare – rugăciunea pentru binele poporului nu figurează. Și am înțeles, cu frică și cutremur, ce a vrut să ne transmită: că nu ne mai salvează decât Sfântul Dimitrie, Făcătorul de Minuni!

 

×
Inchide