PSD a scos țara din noroaie, înainte de a o băga în rahat

Redactor:
Lelia Munteanu
PSD a scos țara din noroaie, înainte de a o băga în rahat
PSD, în frunte cu Dragnea, se laudă că a scos țara din noroi. Lelia Munteanu ne descrie ultimul drum al Elenei Nițică din satul Plopi, județul Vaslui

Prim-ministrul Guvernului Dăncilă condus de Dragnea le-a deschis astăzi ochii primarilor de comune, ca să știe și ei pe unde calcă:

„Succesul programului PNDL 1, introdus de ministrul Dezvoltării din acea vreme, domnul președinte Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea că acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL 2, programul de care depind șansele de dezvoltare a multor comunități. Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic”.

Poate că doamna premier nu s-ar fi avântat în declarații, dacă ar fi întrebat-o pe decedata Elena Nitică din satul Plopi, comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, care a străbătut ultimul drum înjurând Guvernul.

Familia îndoliată s-a opintit să scoată sicriul – empiric, fără programe PNDL – din glodul în care se împotmolise.

Chestionat ce e de făcut dacă îi mai vine cuiva ideea să se săvârșească și ține morțiș să ajungă la cimitir, edilul pesedist al comunei a dat un răspuns care l-ar face mândru pe jupânul său politic: „N-o mai luați pe scurtătură!”.

foto: captură youtube/videonline vrn

Inchide