Siria. Îndrumar pentru cei care se uită la televizor (1)

Siria. Îndrumar pentru cei care se uită la televizor (1)
Publicat: 11/04/2017, 14:05

În România a apărut din nou „secretarul cu propaganda”. Activistul de partid și de stat sub acoperire. De aceea în spațiul public nu mai auziți și vedeți adevărul. Eterul nostru informațional fiind ocupat, nimic din ceea ce vedem la teve, nu este adevărat în materie de politică externă. Nici măcar când este adevărat. Pentru că întotdeauna apar propagandiștii anti care deformează și linșează pe oricine gândește altfel.

Spațiul nostru mioritic este considerat, pe bună dreptate, colonie americană. Vestitul „Stalin și Poporul rus /Libertate ne-au adus” și-a transformat în mediul intelectual, cum onest scria unul dintre fruntașii republicanismului pe aceste meleaguri, Mihail Neamțu, preferința resemnată pentru o „hegemonie blândă a SUA” decât orice altceva bun vine de la ruși. Basarabia included.

Pe scurt, mai bine cu CIA în pat și-n justiție decât cu rușii în grădină. Drept pentru care ne sunt banate până și filmele rusești de cultură, darămite știrile pe subiect cu declarațiile contributorilor la adresa distrugerii Siriei: ISIS, Turcia, Iran, Israel, Arabia Saudită, Rusia, SUA. Toți cu interese de toate felurile în acest teatru de operațiuni. Toți cei enumerați mai sus au interesul să fie război acolo. Inclusiv Rusia, tutorele geopolitic al Siriei de jumătate de secol.

În care, au uitat să vă spună mai toți, există cel mai mare zăcământ de petrol și gaze din Siria, descoperit în urmă cu aproximativ zece ani, numit Leviathan. Și care „portofel”, nu poate fi exploatat de către „oricine”, fie ea companie siriană, isn`t it!?

Bunăoară, tot, dar absolut tot ce vedeți la teveul românesc despre războiul din Siria este Fals. Chiar „false flag”, uneori. Dacă vreți să știți mai multe și mai bine, e musai să faceți o tură completă de teve de la Al Jazeera la Fox News, cu escală obligatorie la televiziunea franceză.

Pentru că, dragi telespectatori, războiul din Siria este o producție teve, nu un act de dreptate filmat din mijlocul beligeranților.

Este nimic altceva decât propagandă de război. Ceea ce se face după Vietnam ]ncoace, adică de când SUA au pierdut primul și cel mai mare război după ce-al doilea război mondial. Producția teve o face „White Helmets”, o firmă care are un buget de 100 de milioane de dolari pe an și care este singura ce filmează ]n teatrul de operațiuni. Nu mă intrebați de acționarii acestei firme că se pare că e și Soros printre ei și deja a zis lumea la televizor că-s plătit de Soros și, iată, acum și aici, i-aș fac reclamă.

Povestea războiului din Siria începe în 2011 după modelul deja patentat al revoluțiilor portocalii.

Scandalul imens de la ONU din aceste zile este cauzat exact de acele imagini cu copii sarinizați, puse în cârca regimului Al Assad, care, spre aplauzele „trumpitiștilor” de la noi, s-a lăsat cu bombardamente aeriene americane. Drept pentru care, susțin „dujmanii” cu imagini din teren, a dat ISIS-ului încă două poziții cucerite împotriva armatei regulate siriene.

Nu-ncercați să înțelegeți de la teve ceea ce este irațional de înțeles cu imagini vectorizate emoțional, prin care, sunt sigur, l-au „păcălit” și pe Trump să semneze bombardeaua. Lui cred că i-au zis că e vorba de bani foarte mulți și de siguranța energetică a SUA. În plus de asta, Trump a vrut să demonstreze că imaginile compromițătoare pe care le au rușii cu el la Moscova nu fac doi bani. Așa că Trump este extrem de ușor manipulabil de către complexul militar industrial.

Iată cinci motive pentru care cred că a fost o operațiune „false flag”:

1. În anul 2013, după un alt incident de acest gen, s-a luat decizia de către comunitatea internațională ca toate armele chimice de pe teritoriul Siriei să fie eliminate, și acest lucru s-a făcut intr-un mod organizat si garantat. La vremea aia regimul Al Assad a fost complet deposedat de toate armele chimice de care dispunea.

2. Să zicem că Al Assad a reușit să ascundă câteva pentru „zile negre”, pentru situații critice, acțiuni disperate, sinucigase în caz de dezastru iminent si pierdere a războiului… OK. Dar… nu era acuma o astfel de situație!

Pentru Assad, războiul este ca și câștigat, iar anihilarea micilor focare de opoziție, nu pune probleme, e doar o chestiune de timp. Atunci, de ce să folosești aceste arme extreme acum când nu le-ai folosit nici atunci când situația era grea ??? Nu are nicio logică…

3. Regimul Al Assad era deja acceptat de către comunitatea internațională ca singura soluție viabilă și acceptabilă dintre mai multe rele pentru Siria. Ce logică ar avea dupa ce a câștigat în sfârșit bunăvoința comunității internaționale, să și-i pună în cap din nou pe toți știind că astfel va redeveni „the bad guy”

4. Al Assad câștigase deja bunăvoința președintelui SUA, Donald Trump, care cu doar 2-3 zile înaintea acestui atac declarase că trebuie acceptat Al Assad și e dreptul sirienilor de a-și alege conducătorii !

5. Ce ar fi avut de câștigat Al Assad dintr-un astfel de gest!? Prin acest gest Assad ar fi pierdut TOTUL!!!

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
Bomba anului: Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Avem dovada: campioana radiază de fericire...
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Ploile nu se opresc. ANM a emis o nouă avertizare meteo în aproape toată ţara
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
O tânără care a dispărut acum 11 ani a fost găsită împreună cu iubitul în...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Scandal imens la Survivor România: „Ce faci, mă, ți-a căzut ochiul?”
BOMBĂ! Roșii OTRĂVITE în România. Secretul divulgat de un producător local
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Veste ȘOC în România: Cunoscuta jurnalistă A MURIT după un accident vascular
Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Situația este îngrijorătoare în România
Știrea momentului. Român arestat în cazul celor 39 de cadavre
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...