Ultimul guiț: să-ți tai porcu-n statu” paralel

Ultimul guiț: să-ți tai porcu-n statu'' paralel
Publicat: 07/11/2017, 19:43

De când a pus frâul pe România, ne ia ca pe dușii de pe lume: că ne alungește lefurile, că umflă bășica pensiilor, că ne umple de autostrăzi, că ne bagă-n clasa de mijloc pe toți. Până și Floricica Dansatoarea, care a îndrăznit să-l creadă, a întrebat totuși: cu ce bani?

Mă jur c-am ros Programul PSD din scoarță-n scoarță, l-am rumegat, l-am analizat cu creionu-n mână, am calculat să-mi dea ca Olguței la RTV.

Și, când era cât pe ce să mă fac om (găsisem, în sfârșit, un post de bugetar), vine Dragnea și ne-o trage-n fortaleză: el ar vrea, dar nu-l lasă statul paralel!

What the fuck is statul paralel? O cutie neagră. Aia pe care o recuperezi mereu ca să ai pe ce da vina, când avionul guvernării decolează într-o direcție greșită, adică vine direct în bot. Ce s-a întâmplat? A tras de manșă o mână criminală. A distras Soros atenția pilotului automat.

Când epava guvernului Ponta încă mai ardea, Dragnea a dat fuga să-și prăjească porcul paralel. Rectific: a dat fuga cu pomana porcului la statul paralel.

Ce-am înțeles? Ultima fiță politică, ultimul guiț, e să hrănești statul paralel, să-l ungi cu Opus One, ca să-l poți scoate la înaintare când crește prețul la gaze.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase