Unde e doctorul Raed Arafat?

Unde e doctorul Raed Arafat?
Publicat: 16/08/2018, 17:05

Din păcate, dezvăluirile pe care televiziunile oneste de știri, cameramanii, fotoreporterii de teren, apoi depozițiile sutelor de victime aveau să întregească un film coșmaresc. O invazie a extratereștrilor înscena brava Jandarmerie română! Dar, vai, nu era un coșmar filmat la Hollywood, ci o punere în scenă a antreprenoriatului teleormănean. Povestea, bag mâna în foc, a început din ziua în care pe Gabriela Firea a apucat-o fibrilațiile la vestea că diaspora pune de un miting. Îi era de mult antipatică diaspora, de pe vremea când Ponta bătea la ușa Cotrocenilor, când făcea ea sluj lui Victor!

Cum nici un secret nu e longeviv, curând vom afla ce măsuri s-au pus la cale în celula de criză care a avut loc la inițiativa primarului general al Bucureștiului. Și tot astfel vom afla de ce Ministerul de Finanțe a luat bani de la Președinție ca să dea la Jandarmerie! Bani cu care să se înarmeze cu unelte aproape letale!

Un alt secret de devoalat ar fi dacă dl secretar de stat dr.Raed Arafat a fost prezent la susnumita miuță informativă. Și ce sarcini a primit. I s-o fi spus că va fi carnagiu în Piața Victoriei? Poate da, poate nu. Singura certitudine e că dl doctor n-a făcut nici o informare publicului în eventualitatea participării la susținerea diasporenilor în protestul lor împotriva guvernului Dăncilă. Că va fi prăpăd, n-aveam să aflăm nici de la domnul doctor, nici de la Avocatul Poporului; acesta din urmă, Victor Ciorbea, scuzabil, că n-are de ce să fi fost invitat la un consiliu de taină. (Putea să intervină după carnagiu, dar datoriile sale față de Putere sunt mai mari decât cele față de postul de avocat al celor persecutați!)

Dar are vreo vină bunul doctor Arafat? Are. Și încă una mare. Fiind în vecinătatea imediată a ministresei Dan, trebuie să fi aflat despre intenția domniei sale de a lupta cu toate mijloacele aflate în directa ei administrare împotriva celor care vor să dărâme Palatul Victoria! Căci de răsturnarea guvernului nu putea fi vorba; toți se declaraseră stresați și-și luaseră valea, nu pe Valea Prahovei, ci în locuri exotice și dotate, musai, cu autostrăzi și helioporturi! Probabil se știa că, în seara mitingului, Jarndarmeria română, atât de dedicată, vorba dlui Sebastian Cucoș, „anului centenar”, își va dovedi virilitatea ciomăgind, șpreind cu gaze toxice și dispersând cu tulumbe cu apă sub presiunea a zeci de atmosfere mulțimea de dușmani ai guvenului dlui Dragnea. Da, atunci, poate, era prea târziu pentru dl ministru Arafat să iasă pe un post de televiziune, de regulă la cele agreate de șeful domniei sale, dl Dragnea și să-i povățuiască pe cei veniți la demonstrația „M…EPSD” ce să facă împotriva șpreiurile care-i pot orbi, dacă încearcă să se spele cu apă chioară. Sau să nu pună sare pe rana unde a dat animalu” cu bulanu ș.a.m.d. Dar n-a fost să fie așa și astfel, spitalele sunt pline acum de răniți în urma năvălirii barbarilor din pădurea Băneasa!

…Cum avocații jandarmilor travestiți vineri seară, 10 august, în marțieni sangvinari invocă în scuza bătăușilor în uniformele statului român, oarece brutalități americane, fac și eu trimitere la măsurile de securitate individuală, la primele măsuri pe care cetățeanul american trebuie să le ia. Dar nu în cazul dispersării vreunei manifestații anti-Trump, ci în cazul unui atac… atomic. O ipoteză plauzibilă a fost la începutul acestui an în statul Hawaii. Un atac atomic din partea Coreei de Nord. Foarte mulți americani, în special tineri, care s-au născut după încetarea războiului rece, nu știu cum să se comporte dacă spre un oraș apropiat sau chiar spre localitatea sa se îndreaptă o rachetă cu încârcătură nucleară. Când îl sună telefonul celular (nu acela al doctorului Arafat, acela e încă în proiect!) americanul nostru ar avea la dispoziția între 30-40 minute până când se va produce catastroficul impact.

Nu intrăm în instrucțiunile de urmat de către americanul țintit de vreo putere vrăjmașă și ne întoarcem la dușmanii noștri interni. Aici, doctorul Raed Arafat poate are scuza că a fost depășit de evenimente, dar putea să se reinventeze și s-o ia înaintea altor colegi de breaslă spunând ce și cum să prevenim agravarea urmelor lăsate trupurilor în urma „pacificării” de vineri, 10 august. Căci, dacă dl Dragnea nu va urma sfatul dnei prof.univ.dr.Ecaterina Andronescu să ne lase în pace, vor mai fi demonstrații anti… Și s-ar putea chiar și cele pro să se metamorfozeze în așa fel încât, pentru „pacificarea” lor, să fie necesară intervenția trupei lui Cucoș sau ale altor virtuoși cocoși împotriva unor oameni pașnici. Doar s-a văzut că până la marțieni, vai de cojocul nostru!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Urdăreanu, regele cavourilor de lux. Mormântul lui are patru etaje și cartel de acces
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Emisiile de la marile companii de petrol și gaze ar putea cauza milioane de decese...