DJ „Hodor” la Untold: În România cel mai mult îmi plac oamenii, sunt foarte deschiși

Publicat: 07/08/2016, 17:43
Actualizat: 26/03/2019, 04:09

Irlandezul Kristian Nairn se transformă în spatele pupitrului și devine un virtuoz al platanelor. Cu căștile pe urechi, mișcându-se în ritmul muzicii, actorul – DJ a mixat peste o oră pe o scenă din cadrul Festivalului Untold în fața câtorva sute de tineri extaziați, care i-au scandat minute în șir numele din film, „Hodor”, și l-au aplaudat frenetic.

„Îmi place aici la Cluj, îmi place orașul, am mai fost în România de câteva ori până acum, la București. Îmi plac cel mai mult oamenii, sunt foarte deschiși și ospitalieri, a fost o plăcere să mă reîntorc. Despre Untold, am văzut line-up-ul, lista de artiști, trupe și DJ care vor urca pe scene, sunt cei mai mari din lume, și nu puteam lipsi din capitala nopții și magiei. Îmi place foarte mult atmosfera de la festival, care este incredibilă, și publicul, care este fenomenal”, a declarat, pentru Mediafax, Kristian Nairn.

Actorul – DJ consideră că actoria și muzica sunt lucruri diferite, dar au, totuși, un punct comun.

„Când ești DJ vezi reacția mulțimii, a publicului din fața scenei, iar ca actor în filme sau seriale, observi, din nou, reacția publicului pentru rolul pe care îl joci. Ca actor te poți transforma în altcineva, dar același lucru îl poți face și de pe scenă, din spatele pupitrului. Eu nu mă gândesc ce voi mixa înainte de a urca pe scenă, după ce urc, închid ochii și mă las în voia muzicii. Este o decizie de moment ce voi mixa”, a spus DJ-ul.

Acesta nu știe ce îi place mai mult, să fie actor sau DJ, dar se bucură că are timp pentru amândouă job-uri, pe care le iubește în aceeași măsură.

„Totuși, parcă muzica îmi place mai mult, pentru că face parte din viața mea încă de când m-am născut, nu îmi imaginez viața fără muzică. Am ocazia să călătoresc peste tot prin lume, să întâlnesc mulți oameni, nu mă pot plânge din acest punct de vedere. În paralel, jucam și în și eram și DJ, plecam la 4 dimineața din barurile unde mixam și ajungeam pe platourile de filmare, unde filmam toată ziua. Lipsa cuvintelor era binevenită, pentru că eram pe jumătate adormit. Când am primit scenariul serialului și am văzut că am un rol în care nu vorbesc, le-am spus , dar apoi mi-am dat seama că este cel mai bun rol pe care îl puteam juca. A contat și limbajul trupului în film, ca mod de exprimare, care a înlocuit cuvintele. După ani de zile am ajuns să îl îndrăgesc”, își amintește acesta.

„Îmi e un dor teribil de Hodor”, spune Kristian.

Kristian Nairn a povestit că singura sa replică din film pe care o rostește este chiar numele personajului pe care îl interpretează, „Hodor”.

„Tot ce a trebuit să spun în film a fost , dar a depins de intonație, de ceea ce trebuia să exprim. Hodor este un uriaș care a auzit de multe ori fraza , și pe care nu putea să o pronunțe în întregime, și așa s-a ajuns la . Nu a fost un rol ușor chiar dacă nu aveam replici de spus”, a adăugat acesta.

Personajul pe care îl interpreta în serialul „Urzeala tronurilor”, Hodor, „moare” în ultimul episod al sezonului 6, iar Kristian Nairn resimte lipsa rolului.

„Îmi e un dor teribil de Hodor. Acest rol a făcut parte din viața mea timp de șase ani, este ciudat să văd că serialul continuă fără mine, dar cred că opt sezoane sunt suficiente. Personajul mi-a schimbat complet viața. Urzeala tronurilor a ajuns un fenomen de masă, nu știu cu ce ar putea fi înlocuit”, a mai spus acesta.

Nu eram menit nici să devin DJ, nici actor

Cariera de muzician i se datorează mamei sale, pentru că a început pianul când avea 3 ani, după care, în adolescență, a trecut la chitară și a ajuns să cânte în baruri.

„Eram cam timid, chitara era rolul meu de a mă exprima în muzică. Nu eram menit nici să devin DJ, nici actor, vroiam doar să cânt la chitară. Nu mă gândeam că voi ajunge să mixez, dar nu a fost greu pentru mine să trec la mixare, să devin DJ, fac asta de peste 20 de ani. S-a întâmplat pur și simplu, cântam într-un club de noapte din Belfast, iar DJ-ul s-a îmbolnăvit și de atunci am început cariera de DJ”, a mai spus Nairn.

După despărțirea de serial, are în plan un rol într-un film în cursul anului viitor și într-un serial, dar vrea să își continue și cariera de DJ și să mixeze mai departe sub numele lui, nu să își ia un nume de scenă, deși admite că rolul Hodor l-a ajutat pentru că este recunoscut de oameni.

DJ „Hodor” a promis că va reveni la Cluj-Napoca anul viitor, tot la Festivalul Untold, sperând să aibă șansa de a urca din nou pe scenă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Nenorocirea abătută asupra României în noaptea de Înviere a șters de pe hartă un loc...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Pe cine vânează Dana Budeanu. Clienții de la care vedeta nu-și ia ochii
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O grotă subacvatică este atât de adâncă încât cercetătorii nu i-au putut găsi fundul