Efecte pirotehnice și o ploaie de spumă la concertul Rammstein, de la Rock The City 2013

Efecte pirotehnice și o ploaie de spumă la concertul Rammstein, de la Rock The City 2013
Publicat: 29/07/2013, 09:58
Actualizat: 26/03/2019, 16:46

Nemții de la Rammstein au încheiat cu un spectacol incendiar, la propriu și la figurat, ziua a doua a festivalului Rock the City, zeci de mii de rockeri asistând la o oră și jumătate de muzică și foc, seara sfârșindu-se cu o ploaie de spumă aruncată dintr-un tun de solistul Till Lindemann.

Festivalul Rock The City s-a încheiat, duminică seară, cu show-ul exploziv al trupei Rammstein, care a aruncat în aer scena de la Romexpo cu muzică și efecte pirotehnice. Concertele au început duminică la 15:30, cu bucureștenii de la Psychogod, urmați de White Walls, din Constanța. Au urmat apoi americanii de la Trivium, care au urcat pe scenă imediat după ora 18:00. Trivium au interpretat atât piese vechi, cât și de pe cel mai recent album, „Vengeance Falls”.

Apoi, Bullet for My Valentine au pregătit, timp de o oră, publicul pentru nebunia care avea să înceapă. Cum era de așteptat, atmosfera a fost încinsă de cea mai importantă formație a festivalului, nemții de la Rammstein.

Punctuali, cum le stă în fire germanilor, la 21:15, conform programului, pe scenă au urcat, însoțiți de un foc de artificii în jurul scenei Oliver „Ollie” Riedel, Christoph „Doom” Schneider, Christian „Flake” Lorenz, Paul Landers și Richard Z. Kruspe, iar Till Lindemann, solistul trupei, a coborât de pe o platformă, îmbracat într-o haină roz, pe care a purtat-o doar în timpul primei melodii, „Ich tu dir weh”.

Au urmat apoi „Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?”, „Keine Lust”, „Sehnsucht”, „Asche zu Asche”, „Feuer frei!” și „Mein Teil”. Piesele „Ohne dich” și „Du riechst so gut” au fost două dintre piesele de rezistență care au făcut publicul să cânte alături de formația germană.

Perdeaua de foc a fost readusă pe scenă cu piesa „Benzin”. Lindermann a rămas impresionat la piesa „Du hast”, când spectatorii au cântat singuri melodia, solistul Rammstein cerându-le apoi în română „din nou”. Au urmat în forță „Bück dich” și „Ich will”.

La bis, Rammstein a cântat încă trei melodii, și anume „Mein Herz brennt”, „Sonne” și a încheiat cu „Pussy”. Toate piesele au fost însoțite de efecte speciale, focul și scânteile zburând din instrumentele cântăreților, dar și din alte minunății pirotehnice.

Show-ul s-a încheiat cu o ploaie de spumă, aruncată dintr-un tun de către Till Lindemann, cei mai încântați fiind spectatorii din primele rânduri, care au beneficiat de surpriza celor de la Rammstein.

„Vă iubim și vă mulțumim”, au fost cuvintele artiștilor în limba română, înainte de a se înclina în fața publicului și a ieși definitiv de pe scenă.

A doua zi a festivalului Rock The City a adus un număr de spectatori de cel puțin două ori mai mare decât în prima seară, când au fost peste 10.000 de spectatori, astfel că organizatorii au mărit spațiul de Golden Circle și Silver Circle, iar persoanele care au avut bilete în Normal Circle au ajuns destul de departe de scenă.

De asemenea, la cumpărarea jetoanelor, la bere și la toalete s-au format cozi având în vedere numărul mare de participanți. Rammstein însă a dat uitării toate inconvenientele și a lăsat o impresie de neuitat, o seară magică pentru rockeri.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Copiii lui Maradona vor ca trupul marelui fotbalist să fie într-un mausoleu