EXCLUSIV VIDEO | În bătaia puștii poliției dominicane. Cum a fost salvat de SWAT ultimul pirat român din Caraibe (Partea a III-a)

Publicat: 25/02/2023, 11:25

Rolul de maestru de lupte și coordonator al trupelor speciale în diferitele pelicule cinematografice în care a jucat nu a fost întotdeauna unul la îndemâna lui Cristian Prisecaru. Au fost întâmplări reale care nu aveau nicio legătură cu scenariul de film pe care românul și mâna de actori celebri alături de care juca îl urmau îndeaproape pentru a da viață acțiunii din film. Unele dintre aceste evenimente, survenite accidental în toiul filmărilor, l-ar fi putut costa viața pe Cristian.

Un exemplu îl constituie scenele de urmărire cu mașini pe care echipa sa de cascadori le realiza în primăvara lui 2015, după scenariul unei comedii polițiste inspirate din producția americană „Bad Boys”, în care interpreți au fost inegalabilii Will Smith și Martin Lawrence. Atunci, Prisecaru s-a aflat, la propriu, preț de câteva minute tensionate, în bătaia puștii oamenilor legii dominicani.

Activitatea lui Cristian Prisecaru în Republica Dominicană nu s-a rezumat doar la joaca de-a pirații într-un show nocturn, inedit la acea vreme. Școlit magistral de către marele Szobi Cseh în arta cascadoriei, Cristian devenise, așa cum am arătat deja pe parcursul acestui reportaj, unul dintre cei mai eficienți și căutați actori cascadori din lume, iar aparițiile sale în filme de acțiune nu erau nici pe departe puține.

Tocmai aceste pelicule în care bubuitul armelor răsuna, acompaniat de scrâșnetul de roți al mașinilor manevrate în plină viteză pe diferitele platouri de filmare din orașele lumii, aproape în fiecare secvență, i-au adus lui Cristian și renumele de apropiat al marilor trupe speciale din feluritele organizații antitero de pe întreg cuprinsul planetei. A lucrat umăr lângă umărul veritabililor agenți SWAT pe care, într-un anumit moment al carierei sale, i-a și ajutat să îmbrace haina actorului de ocazie în diverse pelicule de acțiune.

Cristian Prisecaru, cascadorul de geniu și actorul nu mai puțin renumit, și-a trecut în CV pelicule cinematografice redutabile, câștigătoare a nenumărate premii internaționale. A fost ucenicul cu har al lui Szobi Cseh, cel mai cunoscut și mai apreciat cascador român al tuturor timpurilor, și omul, nu în cele din urmă, a cărui poveste fascinantă de viață s-a aflat mai tot timpul sub semnul unui destin favorabil. Destinul ultimului pirat român din Caraibe.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO | Povestea fascinantă a ultimului pirat român din Caraibe. Cum a ajuns elevul preferat al legendarului cascador Szobi Cseh să joace alături de Anna Kendrick și Dennis O’Hare

EXCLUSIV VIDEO | În pielea lui Pablo El Diablo, piratul rău din Caraibe. Povestea lui Johnny Depp de România (Partea a II-a)

EXCLUSIV VIDEO | Old Shatterhand, personajul legendar din cartea Winnetou, a fost român. Povestea fascinantă a lui John Xantus, dezvăluită de unul dintre urmașii marelui explorator român ajuns în Vestul Sălbatic

EXCLUSIV VIDEO | Povestea terifiantei execuții publice a haiducului Baba Novac, generalul lui Mihai Viteazul, și blestemul cumplit al Clujului

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R....
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor