EXCLUSIV VIDEO | În pielea lui Pablo El Diablo, piratul rău din Caraibe. Povestea lui Johnny Depp de România (Partea a II-a)

Publicat: 21/02/2023, 18:00
Actualizat: 21/02/2023, 18:05

Telefonul primit de pe meleaguri americane, într-o după-amiază târzie de noiembrie 2012, avea să îi schimbe pentru totdeauna viața lui Cristian Prisecaru. Deși contractul propus de producătorii americani avea inițial o durată de doar două luni, răstimp în care deja consacratul actor și cascador român urma să se joace de-a piratul pe apele învolburate ale Mării Caraibilor, la sfârșitul celor 60 de zile specificate în înțelegerea parafată cu realizatorii ineditului show, Cristian primește o nouă veste, care avea să-l propulseze pe orbita marilor stele ale cascadoriei mondiale.

Show-ul pe care îl orchestrase din postura maestrului de lupte, a cascadorului cu state vechi în industria cinematografiei sau a regizorului, priceput în meșteșugul armelor, se bucurase de un asemenea succes încât sistarea lui ar fi însemnat o adevărată sinucidere profesională pentru producătorii americani. Așa se face că cele 60 de zile inițiale s-au transformat mai întâi în 360, iar mai apoi în ani pe parcursul cărora Cristian Prisecaru a continuat să fie piratul român din Caraibe.

Nu doar asemănarea izbitoare a lui Cristian Prisecaru cu marele actor Johnny Depp, protagonist al binecunoscutelor pelicule cu Pirații din Caraibe, i-a adus românului consacrarea, ci și  măiestria de care a dat dovadă în creionarea personajului interpretat: Pablo El Diablo, băiatul rău din show-ul cu pirați, devenit peste noapte, de notorietate pentru micuța insulă Punta Cana din nordul Mării Caraibilor.

Procopsit încă din 2004, grație meșteșugului desăvârșit în arta cascadoriei, cu porecla Safe Dracula, Cristian Prisecaru a căpătat, pe îndepărtatele meleaguri ale Republicii Dominicane, și supranumele de Pablo El Diablo, piratul rău din show-ul care avea să-i aducă o binemeritată consacrare internațională. Cu atât mai mult cu cât românul, grație instruirii sale temeinice în arta luptelor, dar și a iubirii necondiționate pentru lumea fascinantă a cascadoriei, insuflată de maestrul Szobi Cseh, se pricepuse de minune să intre în pielea personajului său.

La ani distanță de momentul în care a pus sabia în cui și s-a reîntors pe meleagurile moldave, în cetatea Iașului, Cristian rememorează fiecare secvență în parte din desfășurarea show-ului care l-a făcut celebru.

În ce a constat aportul lui Cristian Prisecaru în derularea show-ului cu pirați din Caraibe, cum a reactivat scenariul, transformând un spectacol obișnuit într-unul cu iz de telenovelă, dar și care au fost cascadoriile – unele dintre ele extrem de periculoase – pe care și-a pus semnătura, puteți vedea în a doua parte a reportajului video ”Povestea ultimului pirat român din Caraibe”.

În cea de-a treia și ultima parte, veți afla istoria – așa cum a fost ea prezentată de către carismaticul cascador și actor Cristian Prisecaru – meleagurilor îndepărtate ale Republicii Dominicane. O istorie care, în marea ei parte, amintește și de circumstanțele apariție primilor pirați în aceste locuri, descoperite cu sute de ani în urmă de Cristofor Columb și așezate, mai apoi, pe harta lumii civilizate.

Și tot în ultimul episod despre povestea fascinantă a ultimului pirat român din Caraibe, veți afla detalii picante despre momentele horror trăite de Cristian Prisacaru, la un pas să fie ciuruit, alături de întreaga echipă de filmare care îi stătea alături, de către poliția dominicană. Totul din vina unor sincope apărute în procesul de producție al unui film polițist de comedie, realizat în 2015.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO | Povestea fascinantă a ultimului pirat român din Caraibe. Cum a ajuns elevul preferat al legendarului cascador Szobi Cseh să joace alături de Anna Kendrick și Dennis O’Hare

EXCLUSIV VIDEO | Old Shatterhand, personajul legendar din cartea Winnetou, a fost român. Povestea fascinantă a lui John Xantus, dezvăluită de unul dintre urmașii marelui explorator român ajuns în Vestul Sălbatic

EXCLUSIV VIDEO | Povestea terifiantei execuții publice a haiducului Baba Novac, generalul lui Mihai Viteazul, și blestemul cumplit al Clujului

EXCLUSIV VIDEO PREMIERĂ ABSOLUTĂ | Insula Cobălcescu, peticul de tărâm cu nume românesc din ghețurile polare ale Antarcticii. Imagini inedite din locul aflat la 14.000 de kilometri de România, mărturie a explorării lui Emil Racoviță la capătul pământului

EXCLUSIV VIDEO PREMIERĂ ABSOLUTĂ | Între Rai și Iad în Strâmtoarea Drake, pe urmele Expediției Belgica. Doi cineaști clujeni au dat piept cu moartea în cea mai periculoasă strâmtoare din Oceanul planetar, pentru a reconfigura drumul spre Antarctica al lui Emil Racoviță

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...