CELINE DION şi-a anulat mai multe concerte din Europa. Ce se întâmplă cu show-ul de la București

Redactor:
Gândul
CELINE DION şi-a anulat mai multe concerte din Europa. Ce se întâmplă cu show-ul de la București
Celine Dion şi-a anulat prima parte a turneului european

Cântăreaţa canadiană Celine Dion şi-a anulat prima parte a turneului european, intitulat „Courage”, care trebuia să debuteze pe 21 mai, în Cehia, la Praga.

În total, 28 de concerte programate în 19 oraşe, până pe 25 iulie, au fost amânate, „până va fi prudent să mergem înainte cu astfel de evenimente în localităţile afectate”, a precizat artista, citată de Mediafax.

Deocamdată, concertul de la Bucureşti, programat pe 29 iulie pe Arena Națională, nu a fost inclus pe lista show-urilor anulate, dar cu siguranță artista va reveni cu precizări în perioada următoare.

„Abia aştept zilele când vom putea din nou să împărtăşin bucuria cântatului şi dansatului împreună. Pentru moment, sănătatea şi siguranţa sunt prioritare pentru toată lumea… dar abia aştept să mă întorc pe scenă şi să fiu împreună cu voi din nou”, a spus artista, premiată cu două trofee Oscar şi cinci Grammy, în comunicatul publicat pe conturile sale de social media.

Turneul de promovare a noului album al lui Dion, „Courage”, primul în limba engleză al ei din ultimii şase ani, a fost lansat în Quebec, în septembrie 2019, însă a fost întrerupt în martie, din cauza pandemiei de COVID-19, când ajunsese în America de Nord.

La mijlocul lunii martie, Celine Dion şi-a anulat o serie de concerte în America de Nord, din cauza Covid-19. Atunci, artista a fost suspectă de coronavirus, dar din fericire rezultatul testulu ia fost negativ.

Cântăreaţa şi-a anulat, atunci, 17 concerte programate în America de Nord, în perioada 24 martie – 27 aprilie, în cadrul turneului de promovare a noului său album, „Courage”.

Inchide