Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

COVID-19. Celine Dion, suspectă de coronavirus, a primit rezultatul testului / Artista şi-a anulat deja mai multe concerte

COVID-19. Celine Dion, suspectă de coronavirus, a primit rezultatul testului / Artista şi-a anulat deja mai multe concerte
Celine Dion fost testată pentru Covid-19, iar rezultatul a fost negativ. Artista şi-a anulat mai multe concerte

Cântăreaţa Celine Dion şi-a anulat o serie de concerte în America de Nord, din cauza Covid-19. Artista a fost testată pentru coronavirus, miercuri, iar rezultatul a fost negativ.

Cântăreaţa canadiană Celine Dion şi-a anulat 17 concerte programate în America de Nord, în perioada 24 martie – 27 aprilie, în cadrul turneului de promovare a noului său album, „Courage”, potrivit Mediafax, care citează globalnews.ca.

Este primul turneu al său în limba engleză, din ultimii şase ani. Nu se ştie dacă show-urile anulate vor fi reprogramate.

În cadrul turneului de promovare a noului său album, Celine Dion, premiată cu două trofee Oscar şi cinci Grammy, va ajunge şi în România anul acesta. Concertul este programat pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 29 iulie.

Fanii artistei au fost îngrijoraţi, în octombrie 2019, după ce Celine Dion şi-a anulat mai multe concerte din acelaşi turneu, din cauza unui „virus în gât”.

Inchide