După ce a fost la un pas de moarte, din cauza Covid-19, Mihai de la 3 Sud Est trăiește abia acum cea mai mare dramă: mama sa a murit!

După ce a fost la un pas de moarte, din cauza Covid-19, Mihai de la 3 Sud Est trăiește abia acum cea mai mare dramă: mama sa a murit!
Mihai Budeanu, component al trupei „3 Sud Est”
Publicat: 25/01/2021, 18:24
Actualizat: 25/01/2021, 18:28

Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, trăiește acum o dramă și mai mare, după ce al înșiși a fost la un pas de moarte, după infectarea cu Covid-19: Mama lui s-a stins din viață, recent.

Artistul a postat pe contul său de Facebook o fotografie emoționantă în care, copil fiind, apare lângă mama sa, anunțând că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi.

Am pus această poză pentru ca am vrut sa pastrez încă vie amintirea mea cu mama♥️Nu te voi uita,niciodata! Dumnezeu sa te binecuvânteze!?”, a scris el în dreptul imaginii.

Fanii sunt alături de artist, în acest moment greu din viața sa

Evident, la puțin timp de la postare, fanii și prietenii săi au lăsat artistului mai multe mesaje de condoleanțe, prin care și-au exprimat regretul față de marea pierdere din viața sa.

„Dumnezeu să o ierte”, „Sincere condoleanțe”, „Dumnezeu să o odihnească”… sunt doar câteva dintre ele, iar Mihai le-a răspuns tuturor: „Va mulțumesc din suflet!

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, mărturii despre experiența ca pacient COVID. “Am avut 5% șanse de supraviețuire. A fost un miracol că am scăpat!”

Spre sfârșitul anului trecut, după trei săptămâni de chin, Mihai Budeanu a câștigat lupta cu noul coronavirus, deși, la un moment dat, medicii îi dădeau șanse minime de supraviețuire.

La aproximativ o lună de când a fost externat, membrul trupei 3 Sud Est a făcut primele declarații despre experiența pe care a avut-o pacient COVID.

Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia, în stare gravă. Din fericire, s-a recuperat, însă, cu siguranță, nu va uita clipele pe care le-a petrecut la ATI.

Prima dată am zis că e o simplă răceală, am luat un paracetamol, dar apoi mă simțeam tot mai rău. Am făcut testul, a ieșit pozitiv, am chemat Salvarea și, într-adevăr, testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta și am mers la spital. Am fost la spitalul de lângă mine, dar ei nu aveau secție de ATI, iar apoi am ajuns la Medgidia. La un moment dat oxigenul ajunsese la 50 la sută, eram foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat”, a mai adăugat artistul.

Mihai Budeanu este conștient că a fost la un pas de moarte și precizează că faptul că a învins boala se datorează, în mare măsură, medicilor care l-au îngrijit, cărora le-a mulțumit prin diverse mesaje.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat ți atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele”, a transmis, atunci, artistul.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult