„A venit la București și a înnebunit! Credea că toate c*rvele din București sunt ale lui”. Becali a făcut lumină în cazul Golofca: „Nu mai are voie nici la reustaurant”

A venit la București și a înnebunit! Credea că toate c*rvele din București sunt ale lui. Becali a făcut lumină în cazul Golofca: Nu mai are voie nici la reustaurant
Publicat: 10/10/2017, 18:37

Finanțatorul FCSB a spus că i-a mai acordat o șansă omului adus de la Botoșani, după ce acesta a venit la Palat. Becali spune că forma slabă arătată de Golofca în ultimul timp se datorează vieții extrasportive a fotbalistului. Fostul parlamentar spune că Golofca a ieșit prin cluburi după ce a venit în București și a dat de bani, și a dezvăluit că nu-i mai dă voie nici la restaurant. „Golofca mai are o șansă, i-am mai dat o șansă. Era cam vagabond, a venit prin București și a ieșit prin cluburi, credea că toate c*rvele din București sunt ale lui. Nu mai are voie nici la restaurant, mănânci mezeluri acasă. Cu Steaua nu ne jucăm. De aia nu mai putea el să alerge. Când a ajuns el în București și a văzut bani, femei… A înnebunit”, a spus Becali la DigiSport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase