BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Una dintre cele două echipe va face o triplă istorică: campionat, cupă și Ligă

BARCELONA - JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Una dintre cele două echipe va face o triplă istorică: campionat, cupă și Ligă

BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. În timp ce FC Barcelona a avut parte de o sosire liniștită la hotel, Juventus a fost așteptată de circa 150 de fani, care și-au exprimat susținerea pentru echipa lui Massimiliano Allegri.

Juventus Torino se află pentru a opta oară în finala Ligii Campionilor, reușind să se impună de două ori.

FC Barcelona se află tot pentru a opta oară în finala Ligii Campionilor și a câștigat acest trofeu de patru ori.

BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Tehnicianul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că elevii săi sunt pregătiți fizic și psihic pentru finala Ligii Campionilor, cu FC Barcelona, și că speră ca gruparea torineză să fie cea care reușește să obțină și al treilea trofeu al sezonului.

„Am început sezonul cu un obiectiv important: să ajungem în sferturile de finală. Acum am ajuns în finală și trebuie să fim primii. Trebuie să fim foarte abili și să înțelegem că nu avem cum să terminăm la egalitate, avem nevoie să înscriem. Una din cele două echipe va reuși tripla, Juventus sau Barcelona. Sper să fim noi aceia. Nu este ușor. Va fi un meci foarte bun. Ca la toate finalele de Liga Campionilor, vom avea nevoie de ceva noroc și va trebui să muncim pentru asta. Mâine seară (n.r. – sâmbătă seară) vom da tot ce putem. Este un singur meci, fără șansa revanșei, astfel că trebuie să fim în formă. Suntem pregătiți fizic și psihic. Indiferent de rezultatul de mâine am avut un sezon extraordinar”, a spus Allegri, făcând referire la faptul că Juventus a câștigat campionatul și Cupa Italiei.

Massimiliano Allegri a precizat că echipa sa va trebui să rămână concentrată pe tot parcursul meciului de sâmbătă. „Trebuie să fim puternici psihic și să răsturnăm situația, pentru că Barcelona este favorita. Trebuie să fim buni tehnic, pentru că FC Barcelona este o echipă tehnică și atacul său este cea mai bună armă, astfel că trebuie să fim foarte foarte buni. Trebuie să fim buni împotriva unei echipe mari, dar ca toate formațiile și adversara noastră are puncte slabe. Echipa mea este foarte calmă și concentrată. Am jucat șapte finale, am câștigat două și am pierdut cinci. Barcelona a câștigat patru și a pierdut trei”, a adăugat Allegri.

BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că FC Barcelona este favorită în finala Ligii Campionilor, dar el și colegii săi de la gruparea torineză au o șansă, informează uefa.com.

„Probabil nu ne gândeam că acesta va fi un sezon bun sau ideal, cu un nou antrenor. Credeam că vom ajunge în finală în doi sau trei ani. Am reușit acest obiectiv mai devreme, ceea ce este o surpriză foarte frumoasă și suntem bucuroși. În finală calitatea de pe teren va fi decisivă. Cum am mai spus, FC Barcelona este favorită pentru că are jucători estrem de talentați individual. O echipă cu jucători ca Messi, Suarez, Neymar și Iniesta este favorită. Totuși, dacă întâlnești o echipă ca Juventus, cu Tevez, Pogba, Marchisio, Bonucci… Avem o șansă”, a afirmat Buffon.

Gianluigi Buffon a mai spus că fiii săi sunt fani ai rivalilor Lionel Messi și Neymar. „Am un fiu care este un mare fan al lui Messi, iar celălalt fiu este fan al lui Neymar. Nu vor ști ce să își dorească. Cred că vor fi triști dacă Juventus va pierde, pentru că sunt fani Juventus. A fi preferat ca alta să fie adversara din finală, Real Madrid sau Manchester City”, a adăugat Buffon.

BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Fundașul echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că el și colegii săi nu au făcut deplasarea la Berlin pentru a fi victime în finala Ligii Campionilor, cu FC Barcelona, și se vor lupta pentru fiecare minge, informează uefa.com.

„Acest meci nu poate fi caracterizat doar ca atacul Barcelonei în fața unei apărări puternice a lui Juventus. Vom avea o prestație foarte bună, așa cum am făcut-o împotriva Borussiei Dortmund. Acela a fost un moment important pentru noi. Atunci am realizat că suntem o echipă mare și de aceea suntem aici acum. Am venit aici știind că suntem o treaptă sub Barcelona, dar este o finală, un meci, astfel că diferențele vor fi mai mici. Va depinde de noi, cei 11, să luptăm pentru fiecare minge. Nu am venit aici ca să fim victime. FC Barcelona nu este puternică doar în atac. A primit 20 de goluri în ligă, astfel că este puternică și în apărare. Meciul va fi decis la mijloc, acolo se va vedea capacitatea tehnică”, a spus Bonucci.

BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că finala Ligii Campionilor, în care formația sa întâlnește Juventus Torino, va fi un meci dificil, dar unul dintre cele mai bune care pot fi urmărite și un spectacol fotbalistic, informează uefa.com.

„Echipa este în acest moment unde dorea să fie – cu două trofee și posibilitatea de a câștiga al treilea. Va trebui să dominăm în atac și să fim buni în apărare. Vrem să ne facem jocul, să ținem mingea, să fim periculoși și să minimizăm orice oportunitate pentru adversarii noștri. Cred că noi vom avea posesia mai mare, sperăm să petrecem mai mult timp în jumătatea de teren adversă. Va trebui să jucăm la nivel înalt, va fi un meci foarte dificil. Cei de la Juventus au un stil de joc similar cu al nostru, de asemenea le place posesia. Sunt foarte buni în apărare, sunt foarte abili și de aceea sunt în aceeași poziție cu noi. Și ei pot reuși tripla. Avem un grup unic de jucători, o generație unică, având în vedere numărul de trofee câștigate. Sper că finala va fi frumoasă. Cred că va fi unul dintre cele mai bune meciuri ce pot fi urmărite – evoluează campioanele Italiei și Spaniei. Va fi un spectacol fotbalistic”, a spus Enrique.

BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Atacantul echipei FC Barcelona, Neymar, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că finala Ligii Campionilor este cel mai important meci al vieții sale și că speră ca după partida de sâmbătă să poată săruta trofeul, informează uefa.com.

„Este greu să vorbești despre o favorită la o finală. Ambele echipe au jucători de calitate și este o finală: avem 90 de minute pentru a ne face jocul. Vom încerca să evoluăm cât putem de bine pentru a câștiga meciul. Juventus este o echipă mare, o echipă fantastică, de aceea a ajuns în finală. Știm că va fi o partidă frumoasă, dar foarte dificilă. Buffon este un portar mare, unul dintre cei mai buni din isotria fotbalului. Obișnuiam să joc la Playstation ca el, sunt un mare fan, dar mi-ar plăcea să înscriu în poarta apărată de el. Am jucat în multe finale, dar aceasta este pentru mine cea mai importantă de până acum. Este cel mai important meci al vieții mele și de aceea voi da totul. Este visul meu de când eram copil și sper că mă voi bucura de acest meci. Sunt încrezător că putem învinge. Trofeul este din ce în ce mai aproape. Este finala la care am visat atât de mult… Sper că voi putea săruta trofeul mâine”, a spus Neymar.

BARCELONA – JUVENTUS, FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Fundașul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că el și colegii săi au șansa să arate întregii lumi cât de buni sunt, sâmbătă, când vor întâlni formația Juventus Torino în finala Ligii Campionilor, informează uefa.com.

„Este o finală importantă. Am muncit pentru aceasta tot sezonul și acum vrem să ridicăm cupa. Îi avem pe Messi, Neymar, Luis (Suarez) și Andres (Iniesta). Avem o echipă extraordinară, una dintre cele mai bune din istoria clubului. Avem șansa să arătăm lumii mâine cât de buni suntem”, a spus Pique.

Finala Ligii Campionilor, dintre echipa italiană Juventus Torino și formația spaniolă FC Barcelona, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45, la Berlin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii