Meci de vis pentru Pantelis Kapetanos și Răzvan Lucescu

Meci de vis pentru Pantelis Kapetanos și Răzvan Lucescu
Publicat: 08/12/2014, 09:27

Xanthi a reușit să o bată acasă pe PAOK, liderul din campionatul Greciei, cu 4-2, după un meci în care fostul atacant al Stelei, Kapetanos, a dat o dublă.

PAOK avea o singură înfrângere în 11 etape, având nu mai puțin de 9 victorii, în timp ce Xanthi se străduia sub mijlocul topului, având doar 4 victorii în acest tur de campionat.

Echipa lui Lucescu a reușit totuși să se impună, după o repriză egală, 1-1, câștigând cu 4-2 în final și reușind să acumuleze 3 victorii în ultimele 4 etape de campionat, ieșind practic din zona periculoasă a clasamentului.

Echipa lui Kapetanos și Lucescu se află la 6 puncte distanță de retrogradare și la doar 2 puncte de ultimul loc care duce în Europa League, atacantul grec strângând până acum 4 reușite, ultimele 2 chiar în meciul cu PAOK, la care Raț a fost titular.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase