Pițurcă: Gigi Becali vorbește tâmpenii

Pițurcă: Gigi Becali vorbește tâmpenii
Publicat: 02/04/2013, 22:36
Actualizat: 04/07/2013, 08:20

Selecționerul Victor Pițurcă a dezmințit faptul că i-a spus lui Gigi Becali, înaintea partidei de la Amsterdam, că România nu poate învinge Olanda, precizând că finanțatorul FC Steaua „vorbește tâmpenii”.

„Gigi vorbește tâmpenii. Gigi mi-a scos o cruce pe acolo și mi-a arătat că îi batem cu 3-1. Eu i-am spus, «Băi, Gigi. Tu ești nebun?! Cu cine crezi că jucăm, cu Bacăul?». Gigi nu știu cum a intrat acolo, habar nu am, chiar nu știu. Probabil a fost invitat ca să intre în direct (n.r. – la o televiziune). Dacă i-au permis olandezii să intre, înseamnă că e… Iar Gigi Becali intră peste tot, ce mare lucru e să intre Gigi Becali acolo?”, a spus Pițurcă, imitând vocea lui Gigi Becali.

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, declarase că selecționerul Victor Pițurcă i-a spus, într-o discuție care a avut loc pe teren înainte de începerea meciului cu Olanda, că „tricolorii” nu au cum să câștige.

Pe de altă parte, Victor Pițurcă a negat că a făcut o glumă proastă în ceea ce îl privește pe fostul jucător Mihăiță Neșu, imobilizat acum într-un scaun cu rotile după accidentul suferit la coloană în 10 mai 2011. „Neșu a fost și este unul dintre copiii mei și îmi permit să vorbesc orice despre Neșu, oricând și cum vreau. Când i s-a întâmplat ceea ce i s-a întâmplat, eu am suferit cum nu vă imaginați voi, chiar dacă mă vedeți tare. Am suferit foarte mult. Pe Neșu eu l-am adus la Steaua, când a plecat, m-a sunat ca să intervin să plece și m-am simțit puțin vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat. Poate nu avea cursul ăsta în viață, poate nu ajungea în Olanda. Păi, eu fac glume răsuflate sau cum? I-am zis ceva, dar a fost sub formă de glumă, dar nu după cum se spune”, a explicat selecționerul.

Victor Pițurcă a afirmat că finanțatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a făcut cea mai mare greșeală a vieții când l-a demis de la formația olteană. „Știți ce se întâmplă cu Mititelu? El a făcut cea mai mare greșeală a vieții lui când m-a dat afară pe mine. Cred că el e conștient de lucrul ăsta. Apoi și toate vorbele aruncate cum că eu aș fi avut vreo contribuție la eliminarea Craiovei. Eu ce am făcut? M-am dus cu banii din buzunar de la mine să redresez Craiova, iar el după câteva luni nu știu ce probleme a avut și uite unde a ajuns. El a greșit, eu nu mai eram acum la echipa națională, eram la Craiova în continuare, iar Craiova renăștea. Eu mi-am dorit foarte mult să rămân la Craiova”, a adăugat Pițurcă.

Referitor la procesul cu lituanianca Victorija Blochină, fosta balerină cu care a avut o relație, Victor Pițurcă a afirmat că aceste lucruri le va dezvălui într-un volum de memorii pe care îl va scrie după ce va împlini 80 de ani. „E o întrebare care nu își are sensul. Vorbim despre echipa națională sau vorbim despre procesele mele? Băi, copii, astea sunt problemele mele, care nu vă interesează pe voi. Fac ce cred eu că e mai bine pentru mine și pentru familia mea. Nu mai faceți pe lupii moraliști. Asta este reacția mea personală. S-au scris atâtea minciuni despre mine și atâtea prostii, dar nu vorbesc despre ele, pentru că e viața mea privată. Când o să îmi scriu și eu memoriile o să vedeți ce spun acolo. Mă apuc pe la 80 de ani încolo”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ