Soția lui Costică Ștefănescu nu crede că fostul fotbalist s-a sinucis. Geolgău: „Costică era un tip puternic”. Ultima fotografie cu marele fotbalist

Soția lui Costică Ștefănescu nu crede că fostul fotbalist s-a sinucis. Geolgău: Costică era un tip puternic. Ultima fotografie cu marele fotbalist
Publicat: 21/08/2013, 18:44
Actualizat: 21/08/2013, 18:44

Fostul mare fotbalist, Costică Ștefănescu, decedat ieri, după ce a căzut de la etajul 5 al Spitalului Militar, unde era Internat, nu avea gânduri de sinucidere, afirmă soția sa. La rândul său, Ion Geolgău, prieten și fost coechipier la Craiova Maxima, nu crede în varianta eutanasierii pe care a lansat-o un alt prieten de-al fostului fotbalist.

Mariana Ștefănescu, soția fostului mare fotbalist, este convinsă că soțul său a căzut pe geam, în niciun caz nu s-a aruncat.

„Dimineața, la ora 7, am ajuns la el, dormise foarte prost și le-am spus doctorilor să-i dea calmante. Cele de duminică nu și-au făcut efectul. Și atunci a vorbit domnul doctor cu altcineva și i-a dat alte calmante. El i-a spus doctorului că are nevoie la toaletă, doctorul mi-a spus că trebuie să meargă des pentru a elimina substanțele din perfuzii. Și i-a spus să respire adânc. Și cred că atunci când s-a dus la toaletă, s-a dus la geam să ia aer, geamul era foarte jos și cred că a căzut de acolo, fiind amețit de acele tranchilizante foarte puternice”, a spus Mariana Ștefănescu, potrivit Știrilor Pro TV.

Stan Ungureanu, un prieten de al fotbalistului care a ajuns ieri prea târziu la poarta Spitalului Militar pentru a-l mai vedea, a declarat ziariștilor prezenți la fața locului că fostul mare fotbalist i-ar fi spus că și-ar fie dorit ca eutanasierea să fie posibilă și în România pentru a scăpa de chin.

Ion Geolgău: „Nu știu de unde au apărut toate astea cu eutansia”

Ion Geolgău, prieten și el cu fostul căpitan al Craiovei Maxima, afirmă că acesta era un „tip puternic” care nu vorbea de eutanasiere.

„Nu știu de unde au apărut toate astea cu eutansia. Îl știu pe Costică de când am venit la Craiova, în 1975. Ultima dată ne-am văzut la începutul lunii iulie, în Eforie, la el la hotel. În niciun caz nu vobea de eutanasie. Am vorbit și cu Aurică Țicleanu, el e din Brașov. Până duminică, Costică a stat la Brașov. Ei s-au mai întâlnit. Am vorbit cu Costică chiar joia trecută. Mi-a spus: ‘La începutul săptămânii viitoare mă duc din nou la spital să mai îmi facă un tratament bazat pe vitaminizare”. Când am aflat ieri, era să fac accident la volan. M-a sunat un prieten și mi-a spus”, a declarat Ion Geolgău pentru gândul.

Ion Geolgău afirmă că îi este greu să creadă că prietenul lui cel mai bun ajunsese la 30 – 35 de kilograme, așa cum au apărut informații în presă. „Îmi vine cu greu să cred că în urmă cu 40 – 45 de zile, un om care avea vreo 65 – 68 kg să ajungă la așa puțin. Nu știu”.

Acesta ne-a spus la dispoziție și o fotografie pe care a făcut-o luna trecută la Eforie cu Costică Ștefănescu:

Ion Geolgău, Costică Ștefănescu și Aurel Țicleanu

Potrivit lui Geolgău, „mental”, Costică Ștefănescu era „perfect. „Sâmbăta asta avem o ceremonie de sărbătorire a Craiova Maxima și glumeam cu el, ca să vină și el”.

Despre fostul mare fotbalist, Ion Geolgău mai spune că era „un tip care ținea echilibrul în vestiar, un adevărat lider de grup, un om de la care aveai permanent ce învăța. De asta a rezistat atâta în fotbal ca și căpitan. Despre asemenea oameni nu ai decât cuvinte de laudă. E greu să exprimi în cuvinte asta”.

Gheorghiță Geolgau afirmă că primele semne de boală la Costică Ștefănescu le-a sesizat la începutul anului. „M-a sunat când s-a întors din Qatar, în ianuarie, la câteva zile. El avea o tombrofeblită și mi-a zis că nu se simte bine. Am mai vorbit de ziua lui, în martie. Îmi tot spunea că nu se simte bine, și mai apoi am aflat de această boală. La sfârșitul lui iunie am fost la el la Spitalul Militar, iar la începutul lui iulie la Eforie, am stat împreună vreo 3-4 zile. Am tot vorbit cu el. Vestea m-a luat prin surprindere. Din ce știam eu, când a fost ân Germania, luna trecută, vreo 6-7 zile, medicii de acolo i-au spus că la problemele de sănătate pe care le are, dacă se va hrăni sănătos, va mai trăi câțiva ani. El oricum nu fuma”, a mai spus Ion Geolgau pentru gândul.

Costică Ștefănescu a încetat din viață marți seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală. El suferea de o boală incurabilă.

Federația Română de Fotbal anunța, miercuri la prânz, că trupul neînsuflețit al lui Costică Ștefănescu va fi depus în sala „Florea Dumitrache” a Casei Fotbalului, începând de joi, de la ora 14.00, până vineri la ora 15.00, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 13.00, la Săbăreni, în județul Giurgiu.

Tot miercuri, site-ul oficial al grupării FC Universitatea Craiova a anunțat că fostul fotbalist va fi înmormântat la Craiova.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Regimul drastic al lui Teo Trandafir să nu se îngrașe deloc: consumă aceleași alimente zilnic
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Parola prea ușoară care a fost interzisă de Guvernul Marii Britanii