STEAUA ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR. Cu cine vrea Stanciu să joace în grupe

STEAUA ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR. Cu cine vrea Stanciu să joace în grupe
Publicat: 28/08/2013, 00:41
Actualizat: 28/08/2013, 00:41

Mijlocașul Nicolae Stanciu, autorul unuia dintre golurile marcate de Steaua în meciul cu Legia Varșovia, scor 2-2, a afirmat, marți, după partida din Polonia, că își dorește să joace împotriva formațiilor Real Madrid și Borussia Dortmund în grupele Ligii Campionilor.

„Mă bucur că am marcat și sper să sparg gheața și în campionat. Nu ne-am gândit că putem rata calificarea, nici la începutul meciului. Noi știam că trebuie să avem atitudine pozitivă, să fim agresivi și mă bucur că am marcat la începutul meciului și ne-am făcut meciul mai ușor. Îmi doresc să jucăm cu Real Madrid și cu Borussia Dortmund”, a spus Stanciu, la DigiSport.

Echipa Steaua București a terminat la egalitate, marți, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varșovia, din manșa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor și s-a calificat în grupele competiției grație golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Națională din București, Steaua și Legia au terminat tot la egalitate, scor 1-1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase