Victor Becali: Eu sunt impresarul lui Chiricheș, nu există niciun demers oficial din partea Barcelonei

Victor Becali: Eu sunt impresarul lui Chiricheș, nu există niciun demers oficial din partea Barcelonei
Impresarul Victor Becali a declarat, joi, că este singurul reprezentant al fundașului Vlad Chiricheș și a precizat că în momentul de față nu există niciun demers oficial din partea clubului Barcelona în ceea ce privește un transfer al jucătorului echipei Steaua.
Publicat: 28/06/2012, 12:59
Actualizat: 05/07/2013, 07:59

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, că este singurul reprezentant al fundașului Vlad Chiricheș și a precizat că în momentul de față nu există niciun demers oficial din partea clubului Barcelona în ceea ce privește un transfer al jucătorului echipei Steaua.

„Marc Salicru? E impresar? Nu am auzit de el. Eu sunt reprezentantul jucătorului și nu există nicio altă procură înregistrată. Aceste procuri când se semnează cu un jucător se înregsitrează la FRF. Dacă te duci la FRF să înregistrezi și este alta deja înregistrată nu ți-o poate înregistra. Așa că nu poate să fie niciun alt reprezentat. Cei de la Barcelona pot urmări jucătorul, normal, pentru că este un jucător aflat pe buzele multor conducători, asta e clar. Dar un demers oficial nu există”, a spus Victor Becali la postul de televiziune Sport.ro.

Agentul a explicat că dacă ar fi fost interesați de transferul lui Chiricheș, conducătorii grupării catalane ar fi știut cum să ia legătura cu el sau cu FC Steaua. „Barcelona dacă ar fi vrut să afle informații despre Chiricheș, o făcea. Barcelona e un club care imediat lua legătura cu Steaua și imediat contacta reprezentantul jucătorului. Noi avem legăturile noastre la Barcelona, e Tente Sanchez care ne este foarte apropiat, apoi este Zubizareta, așa că nu ar fi fost nicio problemă să ne concteze. Așadar puteam fi contactați cu siguranță dacă vroiau”, a menționat impresarul.

Victor Becali susține că există un interes pentru Vlad Chiricheș de la un club din străinătate, însă pretențiile financiare ale finanțatorului stelist Gigi Becali sunt destul de mari. „Interes concret există pentru Chiricheș, dar Gigi a spus că dacă există ofertă de zece milioane de euro poate pleca acum. Poate nu oferă niciun club banii ăștia. Chiricheș a venit de curând la Steaua, iar Gigi vrea să plece într-o nouă aventură europeană cu el, pentru că este cel mai în vogă și cel mai în formă jucător al lor acum. Dar dacă vin oferte de la cluburi mari, poate pot satisface pretențiile Stelei”, a precizat Becali.

Impresarul este de părere că Vlad Chiricheș poate ajunge la un moment dat la o echipă de top precum Barcelona, dar numai după ce joacă o perioadă într-un campionat puternic din străinătate. „Chiricheș va ajunge, nu știu dacă acum sau peste un an sau doi, într-un campionat puternic, iar apoi la o echipă foarte puternică, la o echipă de top cum spunem noi, precum Barcelona, Milan sau Juventus. Așa cred că poate să facă saltul. Când se discută foarte mult de Chiricheș îi poate crește cota. Dar să o luăm și pe partea cealaltă, când se vorbește mult despre un jucător, cu multe echipe, dacă el nu este un băiat cu capul pe umeri toate aceste discuții îl pot da și înapoi”, a mai afirmat Victor Becali.

Fundașul echipei Steaua, Vlad Chiricheș, se află în atenția clubului FC Barcelona, gruparea catalană înteresându-se deja de situația fotbalistului român la reprezentantul său din Spania, informează cotdianul Mundo Deportivo, apropiat de clubul „azulgrana”.

„Barcelona caută un fundaș central cu un preț accesibil. Mai mulți fundași sunt pe lista jucătorilor care să reprezinte o alternativă a lui Javi Martinez după ce opțiunea Thiago Silva a căzut. Clubul azulgrana urmărește pista Chiricheș. Un oficial al grupării a luat legătura cu reprezentantul jucătorului în Spania, Marc Salicru, și s-a interesat de situația fundașului central român de la Steaua”, a scris sursa citată, care a precizat că prețul lui Chiricheș ar fi în jur de șase milioane de euro.

Mundo Deportivo a mai notat că de jucătorul stelist mai sunt interesate AC Milan, Olimpique Lyon și Montpellier.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Bancher condamnat la moarte pentru luare de mită. Câți bani a luat
Zanni a decis ce va face cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor...
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Tanchiștii ucraineni se plâng că tancurile Abrams i-au transformat în ținta principală a atacurilor Rusiei....
Câți euro a primit Sorin Pușcașu pentru cele 19 săptămâni la Survivor All Stars. Îi...
A fost descoperit elixirul ieftin al vieții „fără de moarte”. Ce trebuie să consumi pentru...
Planta-minune care se vinde cu 100 de lei gramul. Dumitru a pus bazele unei plantaţii...
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Șoferii ce NU poartă ochelari de vedere iau amendă! Cum EVIȚI sancțiunea?
Serviciile de securitate din întreaga Europă sunt în alertă în legătură cu o nouă armă...
ALERTĂ de furtuni geomagnetice și AURORE pentru 31 mai și 1 iunie
S-a decis plata a cel puțin 2000 LEI. Banii intră direct pe card. Cerere obligatorie...
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Rebecca, acces de furie în Casa Iubirii! Concurenta nu vreau să vorbească cu Gagea: „Mă...
Tânărul de 15 ani a recunoscut crima. A povestit în detaliu cum a ucis-o pe...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
Tomas de Torquemada, șeful inchizitorilor. Biserica Catolică în secolul al XIV-lea: O Decizie Crucială pentru...
×