Xavi va deveni tată pentru prima oară. Soția lui este însărcinată în nouă săptămâni

Xavi va deveni tată pentru prima oară. Soția lui este însărcinată în nouă săptămâni
Publicat: 26/05/2015, 11:02
Actualizat: 09/04/2019, 04:43

Xavi Hernandez i-a anunțat, săptămâna trecută, pe coechipierii săi de la FC Barcelona că va deveni tată pentru prima oară la sfârșitul acestui an. Xavi și Nuria s-au căsătorit în 2013.

El Mundo Deportivo scrie că la FC Barcelona este un adevărat „baby boom”, după ce Marc Bartra și Melissa Jiménez au anunțat că vor fi părinții unei fetițe, Andres Iniesta și Anna Ortiz vor avea un băiat, tot un băiețel urmând să aibă Lionel Messi și Antonella Roccuzzo.

La FC Barcelona, portarul Claudio Bravo are cei mai mulți copii, trei: Maite, Josefa și Mateo, în timp ce câte doi copii au Douglas (Kaua și Pietro), Alves (Daniela și Victoria), Mathieu (Kilian și Quentin), Mascherano (Lola și Alma), Pique (Milan și Sasha), Adriano (Adrian și Azhaf) și Luis Suárez (Daniela și Benjamín). Câte un copil au jucătorii Montoya (Dylan), Vermaelen (Ralf), Rakitici (Althea), Iniesta (Valeria), Messi (Thiago), Pedro (Bryan) și Neymar (David Luca).

Xavi, în vârstă de 35 de ani, campion mondial și european cu Spania, a jucat de-a lungul carierei, la nivel de club, numai la FC Barcelona, cu care a obținut peste 20 de trofee, printre care se numără și Liga Campionilor, de trei ori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase