PANDEMIE. Ciolacu: Dispar 500 de milioane de euro pe zi din economie. Restricțiile nu sunt o soluție

Redactor:
Gandul
PANDEMIE. Ciolacu: Dispar 500 de milioane de euro pe zi din economie. Restricțiile nu sunt o soluție
PANDEMIE. Ciolacu: Dispar 500 de milioane de euro pe zi din economie. Restricțiile nu sunt o soluție / Sursă Foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză că nu a existat un dialog între cetățeni şi autorități și spune că nici acum, când „fiecare zi pierdută înseamnă 500 milioane de euro”, PNL nu înţelege că restricţiile nu sunt o soluție, relatează Mediafax.

Ciolacu spune că în fiecare zi economia românească este privată de 500 de milioane de euro:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că este nevoie de un parteneriat real între cetățeni și autorități.

„PNL nu a înţeles nici acum – când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie, că restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie! Că era – şi este nevoie, de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici!”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook.

El spune că liberalii nu au menţinut un dialog cu antreprenorii, elevii sau reprezentanţii cultelor religioase.

„Aroganţa politică şi-a spus cuvântul. Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog! PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli şi elevi, nici pe reprezentanţii cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei şi nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi şi de libertăţi, legi şi ordonanţe neconstituţionale!”, motivează Marcel Ciolacu.

Social-democratul subliniază că prin comunicare s-ar fi găsit soluţii mai repede, iar Guvernului „i-ar fi rămas suficient timp” să se gândească la repornirea economiei.

„Era atât de greu în a discuta cu toţi factorii implicaţi? În a găsi soluţii împreună?”, întreabă el.

Ciolacu mai spune că e „halucinant” faptul că în loc să redeschidă economia, un Guvern de dreapta o ţine închisă.

Marcel Ciolacu, întrebat de ce nu a purtat mască în Parlament: „Am o suferință la nas!”

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a comentat criticile primite pentru ca nu a purtat masca de protectie, luni, in Parlament. Ciolacu a adăugat că a vrut să transmită că are cu adevarat „o suferință la nas”.

„Sub o formă de glumă, am vrut să transmit (n.r luni, în Parlament) faptul că am o suferință la nas! Am o deviație de sept, depistată cu adevărat, în urma unui control medical efectuat cu ocazia leșinului”, a precizat Marcel Ciolacu, potrivit Antena 3.

Inchide