8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Ultimele vești despre starea lui Donald Trump. Liderul de la Casa Albă, internat într-un spital militar, unde primește tratament

Publicat: 03 10. 2020, 07:54
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Ultimele vești despre starea lui Donald Trump. Liderul de la Casa Albă, internat într-un spital militar, unde primește tratament / Foto: Pixabay.com

Potrivit ultimelor informații de la Casa Albă, Donald Trump nu are nevoie de o sursă suplimentară de oxigen, dar a început un tratament antiviral cu Remdesivir.

Donald Trump, internat într-un spital militar din Maryland. Președintele american, tratat cu Remdesivir

Anunțul a fost făcut de Sean Conley, medicul lui Trump de la Casa Albă. „Am optat pentru tratamentul cu Remdesivir”, a spus acesta.

Trump prezintă simptome „de răceală”, după ce s-a infectat cu COVID-19

Donald Trump prezintă simptome „de răceală”, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, susţin două surse apropiate ale președintelui citate de cotidianul The New Tork Times.

Un nou cutremur în județul Vâlcea! Ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în județul Vâlcea.

Alexandru Rafila, despre recordul de infectări: Sunt două scenarii: Stabilizare la 2.700 de cazuri sau o creștere care va pune probleme!

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a vorbit, vineri seara, despre numărul mare de infectări raportate zilnic, în pandemia de coronavirus. Acesta spune că speră să fie un val care să se încheie la un moment dat, altfel „putem să vedem o creștere care să ne pună probleme”. Rafila a luat în calcul două scenarii: o stabilizare la 2.500-2.700 de cazuri sau o creștere problematică.

Franța, în luptă cu radicalizarea islamică. Macron propune legi dure! Ce este „islamul francez”

Emmanuel Macron şi-a prezentat strategia de combatere a radicalizării islamice. Preşedintele francez propune legi controversate.

Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020. Venus activează zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Virgil Ianțu s-a infectat cu noul coronavirus

Omul de televiziune Virgil Ianțu a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Potrivit unui mesaj postat astăzi pe pagina sa de Facebook, deși a fost „ extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă”, a contractat virusul.

Decizie BEC. Toate cererile de renumărare a voturilor au fost clasate

Biroul Electoral Central (BEC) a hotărât, vineri seară, să claseze toate cererile de renumărare a voturilor. Decizia vine după ce Biroul electoral al circumscripţiei electorale nr. 42 a Municipiului Bucureşti a hotărât vineri să-şi decline competenţa către BEC în soluţionarea contestaţiilor, şi anume soluţionarea solicitărilor de renumărare a voturilor la Sectorul 1 şi Sectorul 5. Cel mai probabil, BEC va anunţa sâmbătă rezultatele finale.