Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020. Venus activează zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020. Venus activează zodia Fecioară
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 03/10/2020, 06:27

Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, imediat după miezul nopții, Venus, planeta iubirii și a banilor, activează zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe data de 28 octombrie 2020.

Venus în acest tranzit ne susține să devenim mai practici și analitici cu sentimentele noastre, cu finanțele noastre, dar și mai înclinați către a face lucrurile perfect. Este o perioadă în care putem aduce îmbunătățiri muncii noastre, modului în care ne desfășurăm sarcinile, dar și stilului de viață și, implicit, sănătății.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 octombrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar acest tranzit va fi benefic pentru tine dacă-ți dorești să îmbunătățești o relație pentru că vei avea determinare să muncești mult la consolidarea ei. Vei avea răbdare și vei da dovadă de multă perseverență. Cei singuri pot fi atrași de persoane cunoscute la locul de muncă, chiar colegi.

Carieră

Venus va tranzita sectorul muncii și îți va aduce o serie de beneficii. Poți ca în această perioadă să faci schimbări majore legate de program, de sarcini și chiar de locul de muncă în sine. Venus te va susține în legarea de parteneriate profesionale de lungă durată, care să te pună într-adevăr în evidență.

Bani

Cum Venus este și guvernatoare a sectorului financiar, te poți aștepta ca în perioada următoare să ai parte de beneficii materiale care vin din zona locului de muncă. Poate o primă, un bonus, o plată pentru orele suplimentare, o mărire de salariu.

Sănătate

Implicațiile lui Venus sunt și legate de sănătate în astrograma Berbecului, iar în următoarea perioadă vei simți o reală îmbunătățire a stării generale. Vei avea ocazia să vindeci și să găsești remedii pentru afecțiunile cu care te confrunți. Poți să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai echilibrat.

Horoscop zilnic Taur – 3 octombrie 2020

Dragoste

Venus îți tranzitează întocmai sectorul iubirii, iar pentru tine va urma o perioadă benefică în plan sentimental. Ai ocazia să vezi din alt unghi o relație de iubire, să o consolidezi, iar dacă ești singură poți cunoaște pe cineva prin intermediul profesiei și poți începe o nouă poveste de dragoste.

Carieră

Ai ocazia să te ocupi mai mult de talentele tale, de abilitățile tale și chiar poți transforma un hobby într-o meserie sau te poți folosi de o pasiune pe care o ai pentru a te dezvolta profesional.

Bani

Venus este guvernatoarea ta și te sprijină să-ți îmbunătățești veniturile luna aceasta din colaborări și asocieri.

Sănătate

Venus îți guvernează sectorul sănătății și-ți aduce reale șanse de îmbunătățire a stilului de viață. În primul rând vei avea ocazia să-ți întorci atenția asupra ta și să te bucuri de mai mult timp liber, vei reuși să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 octombrie 2020

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea, iar luna aceasta te sprijină să-ți consolidezi relația cu familia, să te împaci cu părinții, să te apropii de cei dragi. Dacă ești singură, ai putea cunoaște pe cineva prin intermediul familiei, poate la o reuniune de familie sau poate într-un context care vizează locuința, casa.

Carieră

Luna aceasta te preocupi foarte mult de casă. Posibil să faci o renovare, reamenajare, să aduci îmbunătățiri în locuință pentru a-ți asigura confortul sau poate chiar să.

Bani

Ești foarte bine susținută în acțiunile financiare care vizează un bun de patrimoniu, o moștenire. Unii nativi pot să-și facă un credit de locuință.

Sănătate

Venus te susține foarte mult luna aceasta să vindeci niște frici și traume din trecut, să depășești niște obsesii, vicii, să-ți înțelegi emoțiile dintr-o altă perspectivă și astfel să-ți reașterni pacea interioară.

Horoscop zilnic Rac – 3 octombrie 2020

Dragoste

Venus va activa sectorul comunicării și ai ocazia să-ți îmbunătățești dialogul cu cei din jur, să te împaci cu cineva drag, să ierți pe cineva care ți-a greșit. Totodată, vei reuși să lămurești multe aspecte ce țin de viața în doi și să ajungi la o înțelegere cu partenerul.

Carieră

Este o perioadă favorabilă pentru cei care învață, studiază, dar și pentru cei care susțin examene, teste, interviuri, discursuri publice sau ședințe pentru că se pot pune în lumină.

Bani

Ești foarte bine susținută în această perioadă să semnezi noi contracte, parteneriate, asocieri și colaborări care să-ți îmbunătățească veniturile.

Sănătate

Vei munci mai mult cu tine, dar vei reuși să-ți găsești liniștea și pacea inetrioară. Ai putea cere ajutorul unui psiholog.

Horoscop zilnic Leu – 3 octombrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu cei din jur, mai ales cu colegii și superiorii, se va îmbunătăți dacă vei înceta să-i critici insistent.

Carieră

Venus este planeta care-ți guvernează cariera, iar acest tranzit îți aduce nu neapărat ocazia de afirmare, cât șansa de a munci pentru atingerea unor obiective. Vei fi răbdătoare, perseverentă și vei reuși.

Bani

Venus va tranzita întocmai sectorul financiar și-ți va aduce o serie de șanse li oportunități pentru a-ți îmbunătăți veniturile, în special în urma unei munci depuse. De aceea, orele suplimentare s-ar putea plăti, ai putea primi o primă de merit sau chiar ți-ai putea renegocia salariul.

Sănătate

Stima de sine va crește în acaestă perioadă și vei avea șansa de a-ți recâștiga încrederea în propriile tale forțe.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 octombrie 2020

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin zodia ta și în aspecte favorabile cu celelalte planete de pe cer vei avea șansa de a-ți îmbunătăți remarcabil viața personală și relațională. Poți începe să ai un orizont comun cu persoana iubită. Dacă ești singură, te poți aștepta să începi o nouă relație serioasă, matură, pe placul tău.

Carieră

Ești susșinută să te înscrii la un curs, să înveți o limbă străină, să mergi la un seminar de perfecționare a unor abilități astfel încât să aduci progrese vieții profesionale.

Bani

Venus este guvernatoare a sectorului tău financiar, iar acest tranzit te susține puternic să-ți îmbunătățești situația conturilor. Posibil să câștigi bani întocmai din talentele tale, să-ți valorifici un hobby.

Sănătate

Venus este denumit în astrologie și Micul Benefic și cum îți activează zodia va aduce reale și remarcabile îmbunătățiri legate de sănătate, de stil de viață.

Horoscop zilnic Balanță – 3 octombrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și este posibil ca în această perioadă să reușești să ajungi la o înțelegere cu cei din familie pe un subiect mai vechi. Totodată, cineva din trecutul tău te poate căuta, însă s-ar putea ca totul să se rezume la o aventură pasională.

Carieră

Azi ai face bine să te detașezi de orice context profesional sau care are o cât de mică legătură cu munca. Ai nevoie să scapi de stres.

Bani

O sumă de bani de la cineva din trecut poate reveni la time. Posibil ca cineva să-ți returneze o datorie. Sunt susținute niște acțiuni ce vizează un bun de patrimoniu, o moștenire.

Sănătate

Chiar dacă acum te poți simți în continuare tensionată, în perioada în care Venus va tranzita Fecioara vei reuși să faci pace cu niște emoții, să faci pace cu trecutul și să ierți, să vindeci inclusiv o problemă de sănătate sau să ameliorezi o afecțiune cronică.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 octombrie 2020

Dragoste

Prietenii devin un mic centru de interes în perioada următoare și ai șanse să te împaci cu cineva din anturaj sau chiar să cunoști persoane noi. Cum Venus îți guvernează relațiile, nu este exclus să cunoști pe cineva care să-ți placă. Poate un prieten îți va face cunoștință sau poate vă întâlniți la un eveniment social, la club, la restaurant. Totodată, cineva din trecut te poate căuta și șansele de a reînnoda o relație sunt foarte mari în luna aceasta.

Carieră

Un proiect are mari șanse să iasă la rampă și să te afirmi astfel. Pe de altă parte, dacă lucrezi la un proiect de grup, te poți bucura de fel și fel de beneficii.

Bani

Vabii ar putea veni luna asta din noi colaborări, semnarea de noi parteneriate și asocieri, însă de preferat ar fi să o faci pțnă pe 14 octombrie, atunci când Mercur va retrogarda întocmai în zodia ta.

Sănătate

Venus te va susține să-ți întorci atenția către trecut, către niște probleme mai vechi de sănătate și să te preocupi de tratarea lor. Poți face analize acum, poți discuta cu un psiholog.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să te atragă o persoană din anturaj, cunoscută printr-un prieten sau poate chiar la locul de muncă.

Carieră

Venus îți tranzitează întocmai sectorul profesional și ai mari șanse să te remarci în carieră, să-ți atingi niște obiective propuse și să-ți îmbunătățești imaginea și reputația.

Bani

Cel mai probabil că banii vin în urma unui context profesional. De exemplu, poți primi un spor de merit, o primă de recunoaștere a unor merite sau salariul tău va crește în urma obținerii unei funcții.

Sănătate

Venus îți guvernează sănătatea și acest tranzit te va ajuta din multe puncte de vedere să re repui pe picioare și să aduci remarcabile îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 octombrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatorea iubitrii tale, tranzitează sectorul principiilor de viață și ai șansa în această perioadă să-ți schimbi niște convingeri legate de zona sentimentală, dar și ocazia să restabilești cu persoana iubită o viziune comună de viitor, astfel încât să vă dezvoltați împreună, armonios și în aceeași direcție.

Carieră

Este o perioadă bună să-ți consolidezi poziția prin cursuri, seminarii, să înveți ceva ce te poate ajuta în dezvoltarea profesională, în obținerea unei funcții. Sunt avantajate dialoguri cu străinătatea.

Bani

Poți obține bani în mod surprinzător din exploatarea unor talente, unor abilități sau chiar hobby-uri, așa că profită de context.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai avea nevoie de o vacanță, una îndelungată îb care să te desprinzi puțin de zona de confort și să te detașezi de stresul ultimelor săptămâni.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să revitalizezi relația cu partenerul de viață, să reaprinzi pasiunea în cuplu și vei avea parte de unele surprize plăcute legate de viața intimă în perioada ce urmează. Poți discuta la un nivel destul de profund, elevat, spiritual cu partenerul de viață acum.

Carieră

Este o perioadă bună să investești în cursuri de dezvoltare profesională, să participi la niște seminarii sau chiar să înveți o limbă străină. Atebția cade în această perioadă asupra căminului.

Bani

Venus activează sectorul financiar al banilor pe care-i deții împreună cu alții și pot apărea discuții în cuplu despre bugetul comun, despre administrarea cheltuielilor. Totodată, ți se pot înlesni niște acțiuni care vizează un credit, o rată, un bun de patrimoniu, un proces.

Sănătate

Vei observa că în perioada următoarea starea de sănătate se va îmbunătăți și vei vedea cu mai mult optimism o situație, vei privi cu pozitivism către trecut pentru a-l vindeca.

Horoscop zilnic Pești – 3 octombrie 2020

Dragoste

Venus îți activează întocmai sectorul relațiilor și ai toate șansele în perioada aceasta să-ți îmbunătățești și armonizezi relația cu partenerul de viață. Vei deveni mai matură și mai responsabilă față de viața în doi. Pasiunea se va reaprinde în cuplu și comunicarea va fi punct de legătură, punct-cheie al consolidării relației.

Carieră

Din punct de vedere profesional, Venus te susține în legarea de noi parteneriate, noi colaborări și asocieri și poate aduce îmbunătățiri unui proiect în care ești implicată. Poți primi sprijin neașteptat.

Bani

Cum Venus are și valențe financiare pentru tine, ai șansa să-ți îmbunătățești veniturile întocmai prin colaborări cu persoane din anturaj sau prin noi parteneriate.

Sănătate

Primești vești nesperat de bune legate de un context care vizează sănătatea. Ai ocazia în acaestă perioadă să-ți aduci unele îmbunătățiri stilului de viață, de exemplu să devii mai sociabilă, să ieși mai mult cu prietenii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Aici se află cel mai frumos sat din lume. Un paradis căutat de mulți turiști
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete