CORONAVIRUS. Țiriac Jr., donație de 100.000 de euro pentru medicii din România la teledonul „Români Împreună”

Redactor:
Gandul
CORONAVIRUS. Țiriac Jr., donație de 100.000 de euro pentru medicii din România la teledonul „Români Împreună”

Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a donat o sumă impresionantă, duminică, pentru medicii care luptă contra coronavirus în spitalele din România, în cadrul teledonului „Români Împreună”.

Antena Group a organizat teledonul „Români Împreună” pentru strângerea de fonduri necesare utilării secțiilor ATI din spitalele din țară, dar și pentru cumpărarea de echipamente de protecție pentru medici.

Teledonul este transmis de cinci canale tv în același timp, inclusiv de Antena 3, iar în cadrul acestuia, zeci de vedete au intrat în direct cu cei care au dorit să pună umărul în „războiul” contra virusului ucigaș.

Ion Ion Țiriac și tatăl său, omul de afaceri Ion Țiriac, au dorit să ajute cât mai mult, pentru a da un exemplu. Țiriac jr. a donat 100.000 de euro la teledonul „Români Împreună”!

„Vă felicit pentru demersul pe care îl faceți. Cred că în momentul ăsta luptăm toți împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale. Doar uniți putem învinge. Noi, la Fundația Țiric, împreună cu tatăl meu și sora mea, Ioana, am început să ajutăm de circa 3-4 săptămâni în Spania. Și ce am făcut în Spania, facem și în România, dar la o scară mult mai mare.

Cu ce am ajutat până acum? Am luat legătura cu primarii, să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa sau care nu ar trebuie să se deplaseze și să le asigurăm livrarea la domiciliu, în fața ușii, a unui coș în valoare de 60-70 de euro, care va conține tot ce e nevoie.

Vrem să donăm pentru ventilatoare 100.000 de euro astăzi”, a declarat Ion Ion Țiriac.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3. „Români Împreună”, teledon pentru eroii în alb! Împreună strângem fonduri pentru aparatură medicală şi ventilatoarele atât de necesare în secţiile de terapie intensivă din toată ţara! Fii alături de noi! Donează pe https://ajuteu.ro/

 

Inchide