DECIZIE. Gabriela Firea: Parcurile și grădinile publice se deschid pe 15 mai

DECIZIE. Gabriela Firea: Parcurile și grădinile publice se deschid pe 15 mai
ELCEN, despre acuzațiile Gabrielei Firea: Lansează din nou informații mincinoase în spațiul public / Sursă Foto: Gabriela Firea Facebook
Publicat: 12/05/2020, 16:05
Actualizat: 12/05/2020, 16:06

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că începând de vineri, în Bucureşti vor fi deschise parcurile și grădinile publice. Ea face un apel la cetățeni să respecte regulile de distanțare socială și de dezinfectare.

„De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, grădinile publice – inclusiv grădina zoologică -, și cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost și votat, în cadrul ședinței de azi a Comitetului municipal pentru situații speciale de urgență. Le mulțumim tuturor colegilor din prefectura, primării de sector, poliție, jandarmerie, ambulanță și celelalte instituții deconcentrate, membre ale acestui for”, a anunțat Gabriela Firea pe Facebook.

De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice – inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 12 mai 2020

De asemenea, Gabriela Firea spune că şi cimitirele vor fi deschise. Ea face un apel şi către cetăţeni: „Rugămintea către toți cetățenii este să evite zonele aglomerate, să păstreze distanța socială, să se spele des pe mâini și să se dezinfecteze”.