Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei. O casă cu două etaje a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei. O casă cu două etaje a fost cuprinsă de flăcări
Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei. O casă cu două etaje a fost cuprinsă de flăcări / Sursă Foto: Pixabay - Caracter Ilustrativ
Publicat: 05/01/2021, 19:59
Actualizat: 06/04/2021, 15:13

Mansarda unei case din Sectorul 2 a fost mistuită de flăcări, pe strada Paul Greceanu. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge incendiul. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, cauza incendiului fiind momentan necunoscută.

Degajări foarte mari de fum venite de la mansarda unui imobil de două etaje

„Apelul la 112 a fost făcut în jurul ore 16:05, iar la faţa locului au ajuns pompierii. Vorbim despre şase autospeciale de stingere, două autoscări, un SMURD, de asemenea, o ambulanţă de Terapie Intensivă SMURD, dar şi detaşamentul special de salavatori.

Se întâmplă pe strada Paul Greceanu, în Sectorul 2. Este o zonă foarte apropiată de centrul Capitalei şi de asemenea foarte apropiată de Secţia 6 de Poliţie din Capitală.

Erau degajări foarte mari de fum venite de la mansarda unui imobil de două etaje.

Până în acest moment înţelegem că nu sunt victime, persoanele au fost evacuate, atât din imobil, dar şi din imobilele învecinate. Erau întradevăr speriaţi, am stat de vorbă cu aceştia, însă, repet, nu erau victime raportate până la acest moment. Sursa incendiului nu este încă cunoscută. Totul s-a întâmplat cu mansarda imobilului de două etaje”, relatează Antena 3.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase