Toți candidații de la IJJ Prahova au trecut de la nota 3 la nota 10 după contestații

Toți candidații de la IJJ Prahova au trecut de la nota 3 la nota 10 după contestații
Toți candidații de la IJJ Prahova au trecut de la nota 3 la nota 10 după contestații / Sursă Foto: Facebook - Ilustrativ
Publicat: 25/10/2021, 23:15

11 candidați care au susținut admiterea de la Școlile de Subofițeri de Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani și care aveau medii foarte mici au obținut nota maximă la recorectare, potrivit unui document publicat de polițistul Marian Godină pe o rețea de socializare.

Marian Godină a publicat un document care arată că 11 candidați cu medii foarte mici au obținut nota maximă la recorectare.

Textul care însoțește documentul publicat de polițist:

,,Astăzi s-au afișat listele după contestații cu rezultatele candidaților care au susținut examenul de admitere la Școlile de subofițeri de jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani.

Prima poză e de pe site-ul școlii din Drăgășani. Se observă că 7 candidați cu note inițiale foarte mici, au obținut după contestație nota maximă, adică 10. Toți cei 7 au fost recrutați de IJJ Prahova.

A doua poză e de pe site-ul școlii de la Fălticeni. Se observă 4 candidați, selectați tot de IJJ Prahova, tot cu note foarte mici inițial, iar ulterior cu note de 10.

Părerea mea e că e o eroare undeva, ar fi mult prea mari diferențele și prea mare coincidența, mai ales că testele sunt grilă.

Nu cred că ar putea fi vorba de fapte de corupție, nu cred că ar face cineva așa ceva.

Sper că Jandarmeria Română va oferi o explicație celor care au susținut acel examen (mulți dintre ei mi-au scris supărați și dezamăgiți)”, a postat Marian Godină pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase