Un alt club de fotbal, infectat cu coronavirus. Anunțul făcut de echipă

Redactor:
Florentina Dinu
Un alt club de fotbal, infectat cu coronavirus. Anunțul făcut de echipă

Trei membri ai staff-ului echipei de fotbal Universitatea Craiova au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Aceștia sunt asimptomatici, a anunțat clubul sportiv.

”Toţi cei trei colegi ai noştri din staff-ul Ştiinţei depistaţi pozitiv sunt asimptomatici şi se simt foarte bine, atât fizic cât şi psihic. Le dorim însănătoşire grabnică şi îi aşteptăm cât mai repede lângă echipă”, a anunţat Universitatea Craiova pe Facebook.

Sâmbătă, clubul de fotbal spunea că cei din echipă au primit rezultate negative:

”Rezultatele COVID-19 venite astăzi NEGATIVE în proporţie de 100%. Ne pregătim pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă”.

Ulterior, clubul a anunțat două cazuri pozitive în staff-ul echipei, după ce, cu câteva zile în urmă, informase că un alt membru din staff-ul tehnic a fost depistat pozitiv la COVID-19.

Cazuri de coronavirus la alte echipe de fotbal

Angajați ai cluburilor de fotbal FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi, confirmati cu coronavirus. În urma acestor raportări, mai multe meciuri au fost suspendate și au început anchetele epidemiologice de către DSP.

În Liga a II-a au fost confirmate cazuri pozitive la jucători de la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Politehnica Timişoara.

×

Urmăriți Gândul LIVEAu apărut imagini noi, cutremurătoare, de la incidentul din localitatea Văcărești, de lângâ Târgoviște, acolo unde doi polițiști au fost tăiați cu coasa de doi frați scandalagii. Pe imagini se vede cum unul dintre polițiști este rănit la antebrațul stâng, iar celălalt este bandajat și primește îngrijiri până la sosirea ambulanței. Colegii lor, care au sosit, au fost sfătuiți de localnici să nu intervină și să cheme mascații. https://bit.ly/30B3uzr Printre invitații Emmei Zeicescu de astăzi se numără Marius Chirca- Asociația Kola Kariola, Răzvan Pascu, consultant turism și Cristian Barbu, vicepreședinte ALDE Bucuresti.

Publicată de Gandul pe Marţi, 11 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide